Βασικός ο Πλατέλλας, στον πάγκο ο Σταθάκης στην πρώτη απώλεια της ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Ο Βαγγελής Πλατέλλας έπαιξε βασικός αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι η ΑΕΚ έμεινε στο ισόπαλο 0-0 απέναντι στον Α.Ο. Περιστερίου, στο γήπεδο της καλλιθέας. Αντίθετα ο αλεξανδρουπολίτης Σταύρος Σταθάκης έμεινε στον πάγκο από τον Τραϊνό Δέλλα.

Η Ενώση ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο τον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η ομάδα από την άλλη του Περιστερίου δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Βούρα. Ο Πλατέλλας δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αντιπάλους του, αφού ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών του Δικέφαλου.

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση των 45′ ο πρώην άσσος της Ξάνθης συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, συνέχισε όμως κανονικά το παιχνίδι, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια.

Ο Αλεξανδρουπολίτης Σταθάκης δεν πέρασε ούτε ως αλλάγη στο παιχνίδι, με τον προπονητή των κιτρινόμαυρων να επιλέγει τελικά το δίδυμο Ρόβα-Τσιρίλο για το κέντρο της άμυνας.

Αξίζει να τονιστεί και η γενικότερα κακή διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ακυρώθηκε ως οφσάιντ, κανονικό γκολ του Πόποβιτς για την ΑΕΚ. Πολλά λάθη είχαμε και από τους επόπτες στο δεύτερο μέρος με 3-4 λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ.