Γιάννης Μέλκας: «Είναι πιο δυνατός ο Εθνικός από πέρυσι»

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Αιγινίου Γιάννη Μέλκα, μετά την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδούπολης για την πρώτη αγωνιστική του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς”.

Ο τεχνικός της Νίκης Αιγινίου, Γιάννης Μέλκας, παραδέχθηκε την ανωτερότητ του αντιπάλου και υποστήριξε μάλιστα ότι ο φετινός Εθνικός θα είναι και πάλι οδηγός, έτοιμος για μεγάλα πράγματα, καθώς έχει γίνει κατά τη γνώμη του πιο δυνατή ομάδα σε σχέση με πέρυσι.

«Είμαστε υπερήφανοι όλοι που το τουρνουά αυτό γίνεται στον φίλο μας και συμπαίκτη μας Νίκο Σαμαρά που χάσαμε τόσο απρόσμενα και πρόωρα. Μακάρι ο θεσμός κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερος. Η προσπάθεια μας δεν ήταν άσχημη, Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Ο Εθνικός θα είναι και εφέτος οδηγός στο πρωτάθλημα. Εχει δυναμώσει πιο πολύ από πέρυσι. Έχει φοβερή δύναμη στο μπλοκ, ο Ράιτς είναι καλύτερος από πέρυσι και ο Μιγιαΐλοβιτς είναι πολύ καλός επιθετικά», είπε ο Μέλκας στην επίσημη ιστοσελίδα της Volley League.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Κατά διαστήματα παίξαμε καλό βόλεϊ. Ο Εθνικός είναι η μόνη ομάδα που παίζει τα περισσότερα παιχνίδια εκτός έδρας. Υπάρχει όμως αισιοδοξία για την διοργάνωση του League Cup».

Υπενθυμίζεται ότι στις 7.00 το απόγευμα του Σαββάτου ο Εθνικός αντιμετωπίζει τον Άρη και την Κυριακή στις 4..00 τον ΠΑΟΚ, σε δυο αγώνες που θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας και θα μεταδοθούν live από το ThrakiSportS.

-)  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

-)  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ