Φιλική ήττα της Ορεστιάδας από την Μπότεφ Λούκοβιτ

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η Ορεστιάδα στο κλειστό Γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς” από την βουλγαρική Μπότεφ Λουκόβιτ, που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της γειτονικής χώρας και πραγματοποιεί αυτές τις μέρες προετοιμασία στην πόλη του Βορείου Έβρου.

Η βουλγαρική ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά να κατακτήσει πρώτα δύο σετ με 20-25 και 21-25 σε 28 και 23 λεπτά αντίστοιχα. Στο τρίτο σετ ο ΑΟΟ πέρασε στην αντεπίθεση και μείωσε σε 2-1, κερδίζοντάς το με 25-23. Το τέταρτο σετ το πήρε η Μπότεφ Λουκόβιτ με 25-23 σε 25 λεπτά. 

Αμέσως μετά οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παίξουν και ένα πέμπτο σετ, το οποίο κατέκτησε η Ορεστιάδα. Μετά τον αγώνα και δεδομένων των ελλείψεων που υπήρχαν όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, ο τεχνικός του ΑΟΟ Νίκος Αντωνιάδης εμφανίστηκε μάλλον ικανοποιημένος από αυτό το πρώτο φιλικό για την ομάδα της Ορεστιάδας.

Οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 12.00 το μεσημέρι  της Κυριακής, οπότε θα διεξαχθεί και το δεύτερο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ορεστιάδας “Νίκος Σαμαράς”.