Όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι Νέστου Χρυσούπολης – Έβρου Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Νέστος Χρυσούπολης επικρατώντας 2-1 του Έβρου Σουφλίου στο μεγάλο ντέρμπι των δύο… ποταμιών της Θράκης.

Πρωταγωνιστής για τον Νέστο ήταν ο Τζοσκούν, που ήταν και αυτός που άνοιξε το σκορ πριν καλά – καλά συμπληρωθούν 45 δευτερόλεπτα στον αγώνα, όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα σπάζοντας το τεχνικό οφσάιντ των φιλοξενουμένων, βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια ο Έβρος ανέβασε απόδοση, είχε μερικές καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά και στο 52′ με κεφαλιά του Αραμπατζή ισοφάρισαν σε 1-1, ωστόσο η χαρά κράτησε μόνο οκτώ λεπτά.

Ακριβώς στο 60′ είχαμε την ασίστ με… ανάποδο ψαλίδι από τον Τζοσκούν στον Μαχαιρούδη που μέσα από την περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το τερμα που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Δεσύλα, σε φάση όπου αποβλήθηκε ο Κατρανίτσας για τους φιλοξενούμενους που θα αποτελέσει σημαντική απουσία από τα επόμενα παιχνίδια του Έβρου.

Διαιτητές οι Δ. Παλιούρας Δ., Κουλά Χουσεϊν και Αϊνάλης  της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής ήταν ο Γ. Ζηλούδης της ΕΠΣ Θράκης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αμουτζάκης, Αίβάζογλου, Πεχλιβανίδης, Ελευθεριάδης, Παυλακάκης, Μανούκος, Τσομπανόπουλος (53 Εμμανουηλίδης), Τζοσκούν, Μαχαιρούδης, Δεσύλας (90 Τσέκος), Χαριτίδης (25 λ.τ. Σαρηγιαννίδης).

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Παμπουρίδης, Μπάμνιος, Κατρανίτσας, Λίτσιος, Τσαπάνης, Τρίχας (73 Διόπουλος), Εμρέ, Εφραιμίδης, Καμπιώτης, Μεμούρης (60 Λαζαρίδης), Αραμπατζής (86 Θεοδωρίδης).