Γ Εθνική Live: Νέστος Χρυσούπολης – Έβρος Σουφλίου 2-1 και Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΟ Κοσμίου 3-0 (τελικά αποτελέσματα)

Μεταδίδουν ο Νίκος Γκούντλης και ο Κώστας Καραγιάννης, συντονίζει από την Αλεξανδρούπολη ο Λεωνίδας Κάλφας

–  Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Νίκος Γκούντλης μας ενημερώνει για όσα γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον τοπικό Νέστο και τον Έβρο Σουφλίου, ενώ από την Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραγιάννης θα μας ενημερώνει για την εξέλιξη στην αναμέτρηση Αγροτικού Αστέρα – ΠΑΟ Κοσμίου. Παράλληλα, θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη και στους υπόλοιπους αγώνες…

Καλησπέρα. Και οι δύο αγώνες όπως και όλα τα παιχνίδια τγης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν στις 4.30. Την ίδια ώρα έχουμε και τα άλλα ματς της αγωνιστικής, τόσο στον Α’ Όμιλο όσο και στους υπόλοιπους, από τους οποίους ξεχωρίζει φυσικά ο αγώνας ΑΕΚ – Ραφήνας στο ΟΑΚΑ, για τον οποίο επίσης θα σας παρέχουμε ενημέρωση.

Ωρα 16:10  Πάμε να δούμε συνθέσεις από την Θεσσαλονίκη, στο ματς του Κοσμίου

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Αστερας Τσατσαρίδης, Χατζηηλιάδης, ΖΚουκουλέκης, Καρντασιάδης, Βαφέας, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Σαμουηλίδης, Μπεκιάρης, Παπαδόπουλος, Βελίνης

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Πουλακίδας, Σιδηρόπουλος, Βαλσαμης, Ζουλης, Κουφιώτης, Γεμενετζής, Μουστάκας, Κιπιρτόγλου, Σταύρου, Λυκούδης, Μόσχου.

Διαιτητής ο Θεοφάνης Κελεσίδης Σερρών, με βοηθούς επίσης από τις Σέρρες του Βασίλη Ταμπούρη και Δημήτρη Κετατζή. Παρατηρητής ο Αντώνης Παυλίδης από την Χαλκιδική

Ωρα 16:20  Οι συνθέσεις στον αγώνα της ΑΕΚ με την Θύελλα Ραφήνας. Δυο θρακιώτες στην σύνθεση της ΑΕΚ, ο εβρίτης Σταθάκης και ο πρώην ξανθιώτης Πλατέλλας, δυο και στην Ραφήνα, οι Μπαξεβάνης και Ντόσκας.

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Σταθάκης, Γεωργέας, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Ράμα, Πλατέλλας, Ντακόλ.
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Μπαξεβάνης, Ντόσκας, Τασιόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβήλας, Πασάς, Δημοσπύρος.

Ωρα 16:30   Πάμε για την έναρξη των αγώνων. Δυστυχώς, ένα πρόβλημα στην επικοινωνία μας με την Χρυσούπολη δεν μας έχει επιτρέψει να έχουμε μέχρι στιγμής ενημέρωση και συνθέσεις. Αλλά μόλις τα μάθουμε θα σας ενημερώσουμε, παράλληλα θα υπάρχει ενημέρωση για το σκορ στο ματς Νέστος – Εβρος

Ωρα 16:40  Περίπου 20.000 κόσμος στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική. Ηδη η ΑΕΚ έχασε πέναλτι με τον Ανάκογλου στο έκτο λεπτό.

Ωρα 16:50  Γκολ ο Αγροτικός Αστέρας στην Θεσσαλονίκη. Αγροτικός Αστέρας – Κόσμιο 1-0. 

Ωρα 17:00  Γκολ η ΑΕΚ. Προηγείται με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας με τέρμα του Ντακόλ. Αίσθηση προκαλεί η μαζική προσέλευση οπαδών στο γήπεδο. 

Ωρα 17:10  Γκολ ο Νέστος Χρυσούπολης στο ντέρμπι με τον Έβρο Σουφλίου. 1-0. Το γκολ έχει μπει εδώ και ώρα, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε ενημέρωση νωρίτερα.

Ωρα 17:20  Ημίχρονο στα παιχνίδια. Νέστος Χρυσούπολης – Έβρος Σουφλίου 1-0, Αγροτικός Αστερας – ΠΑΟ Κοσμίου 1-0, ΑΕΚ – Θύελλα Ραφήνας 1-0. Και από ό,τι μαθαίνουμε επίσης, Κιλκισιακός – Πανσερραϊκός 0-1.

Ωρα 17:30  Λοιπόν, τα γκολ στους αγώνες των ομάδων της Θράκης έχουν επιτευχθεί από το ξεκίνημα των αγώνων. Στο δεύτερο μόλις λεπτό έσπασαν το τεχνικό οφσάιντ του Σουφλίου οι παίκτες του Νέστου και σκόραραν, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο Αγροτικός Αστέρας σκόραρε με τον Μπεκιάρη στo τρίτο μόλις λεπτό.

Ωρα 17:40  Γκολ για τον Αγροτικό Αστέρα με τον Παπαδόπουλο, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όπως συνέβη και στο πρώτο. Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΟ Κοσμίου 2-0

Ωρα 17:43  Γκοοοολ για τον Έβρο Σουφλίου. Ισοφαρίζει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με κεφαλιά του Αραμπατζή η ομάδα του Έβρου. Νέστος Χρυσούπολης – Σουφλί 1-1.

Ωρα 17:51  Γκολ για την ΑΕΚ ο Πλατέλλας. Όπως και την περασμένη Κυριακή έτσι και αυτήν ο πρώην παίκτης της Skoda πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για την ομάδα των κιτρινόμαυρων και δίνει προβάδισμα ασφαλείας στο 59ο λεπτό, επί της Θύελλας Ραφήνας.

Ωρα 18:01  Γκολ ο Αγροτικός Αστέρας με πέναλτι του Μπεκιάρη. Καθαρίζει τη νίκη, σε βάρος της ομάδας της Κομοτηνής. Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΟ Κοσμίου 3-0.

Ωρα 18:05  Γκολ ο Νέστος Χρυσούπολης με τον Μαχαιρούδη. Ξαναπαίρνει προβάδισμα η καβαλιώτικη ομάδα, ένα τέταρτο πριν το τέλος του ματς. Νεστος Χρυσούπολης – Εβρος Σουφλίου 2-1

Ωρα 18:07  Γκολ η Θύελλα Ραφήνας, μειώνει σε 2-1 την ΑΕΚ ένα τέταρτο πριν το τέλος του ματς

Ωρα 18:15  Μπαίνουμε σε λίγο στις καθυστερήσεις των αγώνων της Γ’ Εθνικής, αλλά ξεκινά αυτήν την ώρα και ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη για την Super League, την εξέλιξη του οποίου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 18:20  Τέλος του αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Ροδόπης. Τελικό αποτέλεσμα: Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΟ Κοσμίου 3-0

Ωρα 18:23  Τέλος του αγώνα και στην Χρυσούπολη, στο μεγάλο ντέρμπι που βρίσκει νικητές τους γηπεδούχους. Τελικό αποτέλεσμα: Νέστος Χρυσούπολης – Εβρος Σουφλίου  2-1.

Ωρα 18:28  Τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Χωρίς να ικανοποιήσει τον κόσμο της που πήγε μαζικά στο γήπεδο, η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 την Θύελλα Ραφήνας. Πάλι το δεύτερο γκολ της κιτρινόμαυρης ομάδας ο Πλατέλλας. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕΚ – Θύελλα Ραφήνας 2-1.

Ωρα 18:35  Δεν εξελίσσεται καλά η αγωνιστική για τις ομάδες της Θράκης. Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΟ Κοσμίου 3-0, Νέστος Χρυσούπολης – Έβρος Σουφλίου 2-1 στα δυο παιχνίδια της Γ’ Εθνικής που ολοκληρώθηκαν και καλύψαμε live. Χάνει και η Ξάνθη 1-0 στα Γιάννενα. Η ΑΕΚ νίκησε την Ραφήνα 2-1 ενώ σε άλλο ματς για τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής είχαμε Κιλκισιακός – Πανσερραϊκός 1-2.

Κάπου εδώ θα το κλείσουμε αυτό το live, αλλά σε λίγο θα υπάρξει ξεχωριστή ανάρτηση με όλα τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά την διαμορφωθείσα βαθμολογία. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS…