Χωρίς οπαδούς από την Δυτική Θράκη στο Γαλατασαράι – Ρεάλ

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Δεν ταξίδεψαν οργανωμένα οπαδοί της Γαλατάσαράι από την Ξάνθη και την Κομοτηνή για το βραδινό παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε στο ThrakiSportS ο πρόεδρος του Συνδέσμου Οπαδών Γαλατάσαράι Θράκης Τζενγκίς Ονούρ.

Όπως ο ίδιος μας είπε, αφενός η οικονομική κρίση που υπάρχει και μαστίζει και τις τάξεις της μειονότητας, αφετέρου η αλλαγή πολιτικής της διοίκησης της Γαλατά που δεν δίνει μαζεμένα εισιτήρια σε Συνδέσμους του εξωτερικού αλλά μόνο μεμονωμένα και μόλις ένα ανά άτομο, δυσκολεύουν εφεξής την διοργάνωση εκδρομών στην Κωνσταντινούπολη για τους μεγάλους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Ωστόσο, υπάρχουν 17 οπαδοί της Γαλατά, κυρίως από το νομό Ροδόπης, που έχουν κάνει ενέργειες για να βρεθούν στο δεύτερο παιχνίδι της Γαλατά στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Γιουβέντους στο Τορίνο. Όπως μας είπε ο κ. Ονούρ, ήδη γίνονται κινήσεις για να εξασφαλιστούν τα εισιτήρια του αγώνα και να επιτευχθεί μια ικανοποιητική προσφορά για τα έξοδα του ταξιδιού στην Ιταλία.