Οι πρώτες δηλώσεις Κεχαγιά ως νέος προπονητής της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Αθλητικός Metropolis” και την εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο υπηρεσιακός προπονητής της Skoda Ξάνθη Νίκος Κεχαγιάς το μεσημέρι της Τρίτης, στις πρώτες του δηλώσεις με αυτήν την ιδιότητα.

Ο Νίκος Κεχαγιάς μίλησε το μεσημέρι, πριν ανακοινωθεί επισήμως από την ΠΑΕ, αν και ήταν γνωστό από το βράδυ της Δευτέρας ότι θα αναλάβει προσωρινά της τύχες της πρώτης ομάδας, αρχής γενομένης από την προπόνηση της Τρίτης. Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το νέο του πόστο: «Μου ζητήθηκε να βοηθήσω γιατί είμαι στην ομάδα Κ20. Δεν είναι εύκολο αλλά θα κάνω την προσπάθεια να ετοιμάσω την ομάδα για το ματς με τον Άρη. Δεν μπορώ να πω ότι αλλαγές πρέπει να γίνουν. Θα έρθει ο καινούργιος προπονητής και αυτός θα πράξει αναλόγως, δεν είναι δική μου δουλειά».
Για το ματς με τον Άρη: «Και ο Άρης δεν έχει καλή βαθμολογική θεση, έχει μόνο ένα βαθμό. Όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή, υπάρχει ιδιαιτερότητα. Θα προσπαθήσουν και αυτοί για το καλύτερο. Νομίζω ότι από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε και την ποιότητα θα τα καταφέρουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here