Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής και τα ζευγάρια της Β’ Φάσης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ο ΠΑΟ Κοσμίου πέτυχε σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, καθώς επικράτησε στα πέναλτι του Μακεδονικού στην Θεσσαλονίκη με 2-3, ενώ ο κανονικός αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 1-1, όπως και η ημίωρη παράταση.

Η ομάδα της Ροδόπης θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση, που θα διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου, τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Η Καβαλιώτικη ομάδα επικράτησε εύκολα με 4-1 του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Σε αντίθεση με το Κόσμιο, ο Έβρος Σουφλίου δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση, αφού ηττήθηκε στο Σουφλί με 0-1 από τον Αρη Ακροποτάμου. Ούτε όμως και ο Νέστος Χρυσούπολης κατάφερε να προκριθεί, αφού ηττήθηκε με 2-1 στην Θεσσαλονίκη από τον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Α’ Φάσης του Α’ Ομίλου: Πανσερραϊκός-Κιλκισιακός 7-8 στα πέναλτι (1-1 κανονικός αγώνας), Μακεδονικός-ΠΑΟ Κοσμίου 2-3 στα πέναλτι (1-1 κανονικός αγώνας), Ορφέας Ελευθερούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-1, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Διγενής Λακκώματος 0-1, Δόξα Πετρούσας-Εθνικός Αγιονερίου 2-1, Έβρος Σουφλίου-Αρης Ακροποτάμου 0-1, Αγροτικός Αστέρας-Νέστος Χρυσούπολης 2-1, Εθνικός Σιδηροκάστρου-Μουδανιά 3-2 στην παράταση (2-2 κανονικός αγώνας)

Στην Β’ Φάση, που θα διεκαχθεί στις 13 Οκτωβρίου, θα έχουμε τις εξής νοκάουτ αναμετρήσεις για τον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης: Ορφέας Ελευθερούπολης-ΠΑΟ Κοσμίου, Διγενής Λακκώματος-Δόξα Πετρούσας, Άρης Ακροποτάμου-Κιλκισιακός, Εθνικός Σιδηροκάστρου-Αγροτικός Αστέρας