Live: Οι αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Θράκης

Μεταδίδει από την Κομοτηνή ο Γιάννης Κεσόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη των αγώνων της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. 

Ο Γιάννης Κεσόπουλος βρίσκεται στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού “Δίαυλος Ροδόπης 92,4” και συντονίζει μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη την αθλητική εκπομπή, που πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ροδόπης και μεταδίδει όλα τα παιχνίδια. Για να ακούσετε την ραδιοφωνική περιγραφή των αγώνων κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:55  Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής: Αετός Μίσχου – Ορφέας Ξυλαγανής, Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων – Ελπίδα Σαπών, Ροδίτης – Δόξα Σώστη, Δόξα Προσκυνητών – Αστέρας Αιγείρου, Νέα Καλλίστη – Πόντος Κομοτηνής, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου.

Ωρα 16:58  Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχίζουν και τα πρωταθλήματα των κατώτερων κατηγοριών αυτό το σαββατοκύριακο. Μάλιστα, στις 5.00 ξεκινούν και τρία παιχνίδια της Α2 Κατηγορίας, οι αγώνες Δόξα Γρατινής – Αναγέννηση Παγουρίων, Φιλία – Βιστωνίδα Κοπτερού, Ατσάλι Αρχοντικών – Αετός Αρριανών. Αύριο το πρωί, 11.00 της Κυριακής θα γίνουν τα ματς Προοδευτική Λυκείου – Ορφέας Στρύμης, Ένωση Αμαξάδων – Ρωμά, Αγιοχώρι – Ηρακλής Σαπών.

Ωρα 17:05  Λίγο πολύ την προκαθορισμένη ώρα είχαμε την έναρξη σε όλους τους αγώνες. Θα σας ενημερώνουμε live για την εξέλιξη της αγωνιστικής

Ωρα 17:15  Πρώτο γκολ της αγωνιστικής για τον πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Βασίλη Χασιώτη στο Νέο Σιδηροχώρι, απέναντι στην τοπική Δόξα.

Ωρα 17:20  Γκολ και στους Προσκηνυτές. Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιπλακίδη στο 13ο λεπτο (το ματς ξεκίνησε με 5 λεπτά καθυστέρηση) η Δόξα Προσκυνητών προηγείται 1-0 του Αστέρα Αιγείρου.

Ωρα 17:30  Στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, μόνο τρία γκολ μέχρι στιγμής στην αγωνιστική. Νέο Σιδηροχώρι – Ίασμος 0-2 με το δεύτερο γκολ από τον Κακουλίδη με πέναλτι στο 23′ και Προσκυνητές – Αίγειρος 1-0. Όλα τα άλλα ματς ισόπαλα χωρίς τέρματα

Ωρα 17:40  Δέκα λεπτά πριν το τέλος σε όλα τα ματς της Α1 Κατηγορίας, τα σκορ δεν έχουν αλλάξει. Χωρις όρεξη οι επιθετικοί σε αυτό το ημπιχρονο.

Ωρα 17:50  Δυο γκολ στο τέλος του ημιχρόνο σε δυο ματς που δεν είχαν σκορ. Ο Βασιλακάκης στο 42ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ τη Νέα Καλλίστη επί του Πόντου Κομοτηνής. Ο Οσμάν Εμρέ σκόρερ για τον Μίσχο στο 44′, που προηγείται της Ξυλαγανής με 1-0.

Ωρα 17:55  Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο σε όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας. Εχουν ως εξής: Αετός Μίσχου – Ορφέας Ξυλαγανής 1-0, Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων – Ελπίδα Σαπών 0-0, Ροδίτης – Δόξα Σώστη 0-0, Δόξα Προσκυνητών – Αστέρας Αιγείρου 1-0, Νέα Καλλίστη – Πόντος Κομοτηνής 1-0, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2.

Ωρα 18:10  Ξεκίνησαν τα δεύτερα ημίχρονα στα περισσότερα παιχνίδια…

Ωρα 18:15  Με γκολ του Ευφραιμίδη στο 55′, στο ντέρμπι Σπάρτακος – Σάπες 0-1. Ο Ορφανίδης σκοράρει για την Ξυλαγανή και ισοφαρίσει 1-1 τον Μίσχο. Γκολ και ο Τουρανίδης για τον Ροδίτη, προηγείται με 1-0.

Ωρα 18:30  Με χρυσή αλλαγή τον Αχμέτ Σιαμπάν, η Δόξα Σώστη ισοφαρίσει τον Ροδίτη σε 1-1

Ωρα 18:35  Η Δόξα Σώστη γυρίζει το ματς. Με τον Παχούμη, προηγείται πλέον με 1-2 μέσα στον Ροδίτη!

Ωρα 18:40  Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καραμπάτσιου, η Δόξα Σώστη κάνει το 1-3 με τον Ροδίτη και δείχνει να κλειδώνει τη νίκη. Αντίστοιχο σκηνικό και για την Καλλίστη, που με σκόρερ και πάλι τον Βασιλακάκη προηγήθηκε με 2-0 και στο 84′ τον Τανανά έκανε το 3-0 επί του Πόντου Κομοτηνής. Γκολ και για την Δόξα Προσκυνητών με τον Τσώνη, κάνει το 2-0 ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος του ματς.

Ωρα 18:50  Τελικό αποτέλεσμα στον Ροδίτη με την Δόξα Σώστη 2-3, αφού μείωσε στο 90 η γηπεδούχος ομάδα. Τα άλλα ματς μπαίνουν στις καυθυστερήσεις

Ωρα 19:00  Τελικά αποτελέσματα: Αετός Μίσχου – Ορφέας Ξυλαγανής 1-2 με ανατροπή στο τέλος με γκολ του Μοσχοφίδη, Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων – Ελπίδα Σαπών 0-2 με τον Καραθανάση στο τέλος, Ροδίτης – Δόξα Σώστη 2-3, Δόξα Προσκυνητών – Αστέρας Αιγείρου 2-0, Νέα Καλλίστη – Πόντος Κομοτηνής 3-0, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2. Τέσσερις ομάδες έχουν πλέον το απόλυτο των δύο νικών.

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την live μετάδοση του ThrakiSportS και του “Διαύλου Ροδόπης 92,4” από την εξέλιξη των αγώνων της 2ης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης. Μείνετε μαζί μας, ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ από όλη την αθλητική επικαιρότητα της Θράκης και φυσικά, απόψε έχουμε και το live από το Στάδιο Καραϊσκάκη της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό. Και φυσικά αύριο, νωρίς το μεσημέρι οι αγώνες του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής από ΠΑΟ Κοσμίου, Εβρο Σουφλίου και Νέστο Χρυσούπολης και στο απόγευμα το παιχνίδι του Πανθρακικού από τη Νέα Σμύρνη. Καλό βράδυ…