Οριστικό! Νέα αναβολή στην πρεμιέρα της ΕΠΣ Ξάνθης!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την αναβολή για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα της πρεμιέρας της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή, όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, καθώς η γραμματεία της Ένωσης άρχισε να ειδοποιεί παράγοντες ομάδων και διαιτητές που δεν υπάρχει λόγος να πάνε στα γήπεδα.

Επισήμως, όπως έχει επισημάνει το ThrakiSportS, ως πρόβλημα παρουσιάζεται η έλλειψη αδειοδοτήσεων από τις αρμόδιες αρχές στα γήπεδα που χρησιμοποιούνται, σε συνδυασμό με τη νέα αυστηρή νομοθεσία για τις ποινές που επιβάλλονται σε περίπτωση τέλεσης αναμετρήσεων σε μη αδειοδοτημένους αγωνιστικούς χώρους.

Γεγονός όμως είναι ότι παραμένει και το πρόβλημα με τα 40 δελτία μεταγραφών που ακόμα δεν έχουν γίνει δεκτά, καθώς πρέπει να περάσουν από την ειδική επιτροπή της ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση, οδηγούμαστε σε αναβολή για όλες τις κατηγορίες, την δεύτερη για την Α’ ΕΠΣ Ξάνθης. Πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ώστε να έχει ολοκληρωθεί στην ώρα του το μεγάλο πρωτάθλημα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οφείλει να έχει αναδειχθεί ο πρωταθλητής πριν το Πάσχα ώστε να ακολουθήσουν μετά τα μπαράζ ανόδου μεταξύ των πρωταθλητών. Βέβαια, η εύκολη λύση είναι να μπουν εμβόλιμες κάποιες αγωνιστικές τις Τετάρτες, αλλά όταν μιλάμε για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με ερασιτέχνες παίκτες, είναι δύσκολο να υπάρξουν αγωνιστικές μεσοβδόμαδα χωρίς αντιδράσεις από ομάδες και παίκτες που δεν θα μπορούν λόγω των εργασιών τους να αγωνιστούν…