Ό,τι χειρότερο η κλήρωση για την Ασπίδα Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ό,τι χειρότερο ήταν η κλήρωση για την Ασπίδα Ξάνθης, ενόψει των μπαράζ με τον Παναιτωλικό και τον Αλέξανδρο Αξιούπολης ενόψει των μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία, που όπως έχει γράψει το ThrakiSportS θα διεξαχθούν το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Μίκρας.

Η Ασπίδα Ξάνθης κληρώθηκε να παίξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές και έτσι θα είναι η μόνη ομάδα που θα δώσει δύο αγώνες σε λιγότερο ουσιαστικά από 16 ώρες! Κάποια στιγμή το πρωί θα παίξει με τον Παναιτωλικό και το απόγευμα προς βράδυ με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης. Τυχερός της κλήρωσης ο Παναιτωλικός, που θα παίξει με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης την Κυριακή, έχοντας περισσότερο χρόνο ξεκούρασης.

Βέβαια, όλα τα αρνητικά είναι επί… χάρτου. Στο γήπεδο θα φανεί αν η ομάδα της Ξάνθης μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Κατηγορία. Γιατί αν πετύχει δυο νίκες, τότε το τρίτο παιχνίδι της Κυριακής θα είναι τυπική διαδικασία. Αναλυτικά η κλήρωση της σειράς των αγώνων, έτσι όπως προέκυψε (οι ώρες έναρξης θα καθοριστούν ανάλογα και με τις υπόλοιπες ανάγκες που υπάρχουν στο κλειστό της Μίκρας) είναι:

Σάββατο 28/9/2013, πρωί: Ασπίδα Ξάνθης- Παναιτωλικός
Σάββατο 28/9/2013, απόγευμα-βράδυ: Αλέξανδρος Αξιούπολης- Ασπίδα Ξάνθης
Κυριακή 29/9/2013, μεσημέρι:  Παναιτωλικός- Αλέξανδρος Αξιούπολης