Επείγον μήνυμα και ανακοίνωση ανθρωπιάς από τους XanthiFans

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Η στήλη του lifestyle είναι κανονικά η στήλη της χαλάρωσης και του κουτσομπολιού αλλά καμιά φορά γίνεται και στήλη συμπόνοιας και ανθρωπιάς. Και κάτι τέτοιο είναι αυτό που ευθύς αμέσως θα σας αναφέρω, με αφορμή μια ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων της Skoda Ξάνθη XanthiFans.

Πρόκειται για ένα επείγον μήνυμα που ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους και το οποίο αποδεικνύει περίτρανα ότι οι σύνδεσμοι οπαδών δεν είναι μόνο για να φωνάζουν στα γήπεδα, αλλά και για να βοηθούν τον συνάνθρωπο.

Αντιγράφω την ανακοίνωση και εύχομαι αφενός να την διαβάσετε, αφετέρου και εσείς να την διαδώσετε και φυσικά όποιος μπορεί και έχει την οικονομική δυνατότητα, να προσφέρει ό,τι μπορεί:

Επείγον μήνυμα βοήθειας στην φίλη μας την Φιλίζ

Η φίλη μας Φιλίζ ζητάει την βοήθεια μας, πριν 9 χρόνια είχε ένα τροχαίο με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται μέχρι σήμερα. Χρειάζεται να κάνει το κατά σειρά τρίτο χειρουργείο στη μέση ( αποσυμπίεση και σπονδυλοδεσία ) στη θωρακική μοίρα.

Πρέπει να γίνει το συντομότερο διότι υπάρχει κίνδυνος μόνιμης αναπηρίας .Χρειάζεται να μαζευτεί το ποσό των 7 χιλιάδων ευρώ, παρακαλώ λοιπόν όποιος έχει και μπορεί ας βοηθήσει βάζοντας έστω και 5 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό

Εθνικής τραπέζης : 273/750153-62 Καντουχάρ Φιλίζ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!