Τεσσάρα από τον ΠΑΟΚ και στους Νέους της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονικη: Κώστας Καραγιάννης

–  Δεν τα κατάφερε στην πρώτη φετινή της έξοδο η ομάδα Νέων της Skoda Ξάνθη που γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Λητή Θεσσαλονίκης από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ με σκορ 4-2. 

Οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά προηγήθηκαν στο 7’ με τον Πασχαλάκη για να ισοφαρίσει ο Δεληγιαννίδης στο 14’ και ο Κουλούρης στο 33’ να πετύχει το 2-1. Άμεση ήταν η απάντηση της Skoda που με τον Παπαδημητρίου ισοφάρισε σε 2-2 στο 36’, αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Ωστόσο στο δεύτερι ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, που μέχρι τώρα δεν έχει βαθμολογική απώλεια, ανέβασε απόδοση και με δύο τέρματα στο 46’ του Κουλούρης και στο 60’ του Πόζογλου, κέρισε τελικά με 4-2. 

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης (83′ Πουγγούρας), Ποζατζίδης, Βασαΐτης, Κιόσε, Πολύζος, Δεληγιαννίδης (73′ Παπαδόπουλος Β.), Πατράλης (52′ Πατράλης), Κουλούρης, Σαββίδης, Πόζογλου.
SKODA ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Γκαραβέλης, Κολλαράς, Λάσπατζης (64′ Γούλας), Χατζητερζόγλου, Παρασκευάς, Καρυπιάδης, Κούτρας (71′ Φασίδης), Παπαδημητρίου, Πασχαλάκης, Ψύρρας (86′ Ορφανίδης Π.), Ορφανίδης Λ.