Live: Η πρεμιέρα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης

Μεταδίδει από την Κομοτηνή ο Γιάννης Κεσόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. 

Ο Γιάννης Κεσόπουλος βρίσκεται στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού “Δίαυλος Ροδόπης 92,4” και συντονίζει μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη την αθλητική εκπομπή, που πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ροδόπης και μεταδίδει όλα τα παιχνίδια. Για να ακούσετε την ραδιοφωνική περιγραφή των αγώνων κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:55  Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα της πρεμιέρας: Ελπίδα Σαπών – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Σπαρτακος Αγ. Θεοδώρων – Αετός Μίσχου, Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Προσκυνητών, Ορφέας Ξυλαγανής – Ροδίτης, Αστέρας Αιγείρου – Πόντος Κομοτηνής, Δόξα Σώστη – Νέα Καλλίστη

Ωρα 17:00  Έναρξη των αγώνων. Θα σας ενημερώνουμε από εδώ για κάθε εξέλιξη, αλλά πάντα μπορείτε να ακούτε και τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις από τους απεσταλμένους του “Δίαυλου 92,4” στα γήπεδα ΕΔΩ. Εκεί βρίσκονται οι Δημήτρης Μπακιρτζής, Κωνσταντινος Μαυρομάτης, Χασάν Χουσεΐν, Εκρέμ Μουσταφά. 

Ωρα 17:10  Το πρώτο γκολ της σεζόν και του πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Θράκης είναι από τον Σεβγκέν Σελήμ για τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Σπάρτακος -Μίσχος 1-0. 

Ωρα 17:30   Ημίωρο συμπληρώνεται σε λίγο στους αγώνες. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Αετός Μίσχου 1-0, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Προσκυνητών 1-0, Αστέρας Αιγείρου – Πόντος Κομοτηνής 1-0. Τα άλλα ματς είναι χωρίς τέρματα.

Ωρα 17:50   Τέλος ημιχρόνου στα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣ Θράκης. Τα αποτελέσματα:  Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Αετός Μίσχου 1-0, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Προσκυνητών 1-0, Ορφέας Ξυλαγανής – Ροδίτης 2-0, Αστέρας Αιγείρου – Πόντος Κομοτηνής 1-0, Δόξα Σώστη – Νέα Καλλίστη 3-0. Στις Σάπες ξεκίνησαν με δεκάλεπτη καθυστέρηση και είναι μέχρι στιγμής Ελπίδα Σαπών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-0.

Ωρα 17:59  Τέλος ημιχρόνου και στις Σάπες. Ελπίδα Σαπών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-0. Είναι το μόνο παιχνίδι που δεν έχει ακόμα σκορ. Το σπάνιο φαινόμενο που επισημαίνει ο Γιώργος Μαυρίδης, γνωστός στους φίλους και ως “Mavridis Sports Data”, είναι ότι δεν έχει πετύχει γκολ ακόμα κανένας φιλοξενούμενος, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει μέχρι στιγμής οκτώ. Εν αναμονή του δευτέρου ημιχρόνου…

Ωρα 18:10  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου με ανατροπή στον Ίασμο. Ο πρωταθλητής Μέγας Αλέξανδρος έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενος με 1-0 αλλά δέχτηκε δύο τέρματα στο ξεκίνημα του δευτέρουν ημιχρόνου και έτσι οι Προσκυνητές προηγούνται 1-2. Ο Σώστης 4-0 τη Νέα Καλλίστη και ο Σπάρτακος 2-0 τον Αετό Μίσχου.

Ωρα 18:30  Στο εικοσάλεπτο περίπου στο δεύτερο ημίχρονο στους περισσότερους αγώνες. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα: Ελπίδα Σαπών – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 0-0, Σπαρτακος Αγ. Θεοδώρων – Αετός Μίσχου 2-0, Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Προσκυνητών 1-2, Ορφέας Ξυλαγανής – Ροδίτης 2-0, Αστέρας Αιγείρου – Πόντος Κομοτηνής 1-0, Δόξα Σώστη – Νέα Καλλίστη 4-0.

Ωρα 18:35  Σημαντική ανατροπή στον Ίασμο. Μέσα σε πέντε λεπτα οι περσινοί πρωταθλητές πέτυχαν δύο γκολ και πλέον προηγούνται των Προσκυνητών με 3-2. Υπενθυμίζεται ότι στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δέχτηκαν δύο και από εκεί που έκλεισαν το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο με 1-0, βρέθηκαν πίσω με 1-2. τελικά ξαναπήραν προβάδισμα, δέκα λεπτά πριν το τέλος του ματς.

Ωρα 18:50 Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα παιχνίδια, παίζουμε καθυστερήσεις. Τα αποτελέσματα λίγο πριν το τέλος: Ελπίδα Σαπών – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 1-0, Σπαρτακος Αγ. Θεοδώρων – Αετός Μίσχου 2-2, Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Προσκυνητών 3-2, Ορφέας Ξυλαγανής – Ροδίτης 4-0, Αστέρας Αιγείρου – Πόντος Κομοτηνής 1-0, Δόξα Σώστη – Νέα Καλλίστη 5-1

Ωρα 19:05 Ολοκληρώθηκαν όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, με αρκετά γκολ στο τέλος. Τα τελικά αποτελέσματα: 

Ελπίδα Σαπών – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 2-1, 
Σπαρτακος Αγ. Θεοδώρων – Αετός Μίσχου 2-2, 
Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Προσκυνητών 3-2, 
Ορφέας Ξυλαγανής – Ροδίτης 4-1, 
Αστέρας Αιγείρου – Πόντος Κομοτηνής 2-0, 
Δόξα Σώστη – Νέα Καλλίστη  6-2.

Νόημα να σας πούμε βαθμολογία δεν έχει, πρώτη αγωνιστική είναι άλλωστε. Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε live την εξέλιξη των αγώνων, μέσα από την συνεργασία του ThrakiSportS με τον “Δίαυλο Ροδόπη 92,4”, που μεταδίδει κάθε Σάββατο ζωντανά όλα τα παιχνίδια.

Καλό απόγευμα, μείνετε στο ThrakiSportS γιατί ακολουθεί η ανάλυση της πρώτης αγωνιστικής αλλά και πλούσια ρεπορτάζ από την υπόλοιπη αθλητική επικαιρότητα, που ειδικά σήμερα είναι σημαντική. Χθες άλλωστε έπαιξε η Εθνική Ποδοσφαίρου, απόψε έχουμε Ελλάδα – Τουρκία στο μπάσκετ, απόψε κυρίως αποφασίζεται και η πόλη που θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγωνες του 2020 μεταξύ Τόκυο, Μαδρίτης και Κωνσταντινούπολης. Και εμείς θα είμαστε εδώ να τα καλύπτουμε όλα αυτά live…