Ο Θρακιώτης που αγωνίστηκε ως συμπαίκτης με τον Πιρές μιλάει για την εμπειρία του στο ThrakiSportS

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Για την απίστευτη εμπειρία του να αγωνιστεί σαν συμπαίχτης με τον Ρομπέρ Πιρές, αλλά και για το πώς βρέθηκε από την ομάδα Νέων της Ξάνθης στην Θύελλα Ραφήνας που από την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία έχοντας μάλιστα σαν αντίπαλο και την ΑΕΚ, μίλησε στο ThrakiSportS ο 21χρονος Ξανθιώτης Θωμάς Μπαξεβάνης.

O νεαρός παίκτης είπε χαρακτηριστικά για την εμπειρία να αγωνιστεί ως συμπαίκτης του Ρομπέρ Πιρές: Σαν εμπειρία είναι όνειρο για τον καθένα που παίζει ποδόσφαιρο να βιώσει κάτι τέτοιο, έστω και για λίγο που έπαιξε έδειξε ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται, οι κινήσεις του στο γήπεδο και τα πράγματα που έκανε με την μπάλα ήταν απίστευτα.Έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ και μια τρομερή ασιστ που μαζί με κάποιες άλλες ενέργειες του έδειξαν πως παραμένει τρομερά ποιοτικός.

Για το πώς βρέθηκε στην Θύελλα Ραφήνας από τα ΤΕΠ της Ξάνθης: Μόλις ήταν να κατέβω στην Αθήνα λόγω της δουλειάς μου (Αστυνομικός), το έμαθα οι άνθρωποι της Θύελλας που επικοινώνησαν μαζί μου, προτείνοντας παράλληλα με την δουλειά μου να παίζω και για την ομάδα που αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία  της Αθήνας. Δέχτηκα σχετικά αμέσως την πρόταση και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή, το κλίμα στην ομάδα είναι τρομερό είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου να φορέσω την φανέλα της Θύελλας Ραφήνας.

Για τον φετινό στόχο της ομάδας του και την συμμετοχή στην Γ’ Εθνική: Στόχος μας είναι να δείξουμε ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία εδώ, και ότι η περσινή καλή χρονιά θα συνεχιστεί και φέτος και θα μπορέσουμε να εδραιωθούμε σε αυτήν την κατηγορία. Γιατί σε αυτή την ομάδα αξίζει να είναι η ομάδα ψηλά, και με την δουλειά και την προσπάθεια όλων μας, διοίκησης, προπονητών και παικτών νομίζω πως θα τα καταφέρουμε.