Ο Γιούρι Λοντίγκιν ξανά στην προπόνηση της Ξάνθης!!! Ήρθαν και οι δύο Ισπανοί…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε με μία ευχάριστη έκπληξη σγτα Πηγάδια. Ο τερματοφύλακας της Ζενίτ και πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν βρέθηκε στο προπονητήριο της ομάδας και είχε την ευκαιρία να δει τους παλιούς του συμπαίκτες. 

Συνομίλησε με μαζί τους και με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και στο τέλος ευχήθηκε στην ξανθιώτικη ομάδα να έχει μία πετυχημένη σεζόν. Φυσικά οι ευχές ανταποδώθηκαν στον Γιούρι  που φέτος θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας της Αγ. Πετρούπολης και στο Champions League. Ο Λοντίγκιν αξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα περιμένει να γίνει μπαμπάς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά το ρεπό της Δευτέρας και τις εργομετρικές εξετάσεις της Τρίτης, η Skoda μπήκε δυνατά στις προπονήσεις της την Τετάρτη. Δπλή προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα με τις ασκήσεις το πρωί να περιλαμβάνουν ενδυνάμωση και αερόβιο τρέξιμο ενώ στην απογευματινή προπόνηση μετά τις ασκήσεις συναρμογής και την προθέρμανση με μπάλα, σειρά είχε η τακτική στο αμυντικό κι επιθετικό κομμάτι.

Οι δύο σημερινές προπονήσεις ήταν και οι πρώτες των νέων αποκτημάτων της Skoda Ξάνθη, των Ισπανών Χοσέμι και Σουάρεζ Εστράδα με τους νέους τους συμπαίκτες. Ο Τζουλιάν Ντε Γκουζμάν απουσιάζει δικαιολογημένα καθώς έχει ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής Καναδά, ενώ αύριο Πέμπτη θα αναχωρήσει και ο Δημήτρης Γούτας για την προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων.