Γερμανική επένδυση στην Καβάλα με άρωμα… Τσάκα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Νέα σελίδα γυρίζει η Καβάλα καθώς  σύμφωνα με πληροφορίες το μάνατζμεντ της ομάδας αναλαμβάνουν άμεσα επιχειρηματίες από τη Γερμανία. Παράλληλα, η συμφωνία προβλέπει πως οι νέοι επενδυτές θα «καλύψουν» και ένα σημαντικός μέρος των οφειλών σε παλιούς ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, οι Γερμανοί θα έχουν τη δυνατότητα να εξαγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ πληρώνοντας ρήτρα ύψους 500.000ευρώ για την πρώτη σεζόν και 700.000 για την δεύτερη, αντίστοιχα.

Αθηναϊκά μέσα μεταδίδουν πάντως ότι ο Βλάσης Τσάκας φέρεται να είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την επικείμενη συμφωνία του προέδρου της Καβάλας, Γιώργου Τσοκτουρίδη, με τους ομογενείς από την Γερμανία επενδυτές. 

Σύμφωνα με τις φήμες που ακούγονται τις τελευταίες ώρες, ο Καβαλιώτης μάνατζερ έφερε σε επαφή τις δύο πλευρές και το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. 

Σε περίπτωση που τελικά ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν και εφόσον θα εμπλακεί στην διοίκηση ο Τσάκας. Ωστόσο, πολλά αναμένεται να αλλάξουν στους «αργοναύτες», καθώς ούτε ο Γιάννης Τοπαλίδης δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την θέση του.