Φιλική ήττα της Ξάνθης από την Κ20

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Η επόμενη μέρα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για την ξανθιώτικη ομάδα περιλάμβανε διαχωρισμό του ρόστερ σε δύο γκρουπ με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατιάτικου αγώνα να ακολουθούν ασκήσεις αποκατάστασης και τους υπόλοιπους να δίνουν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων.

Οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Νέων (Κ20) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και με γκολ του Πέτρου Ορφανίδη στο α’ μέρος επικράτησαν με 1-0. Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών τους έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τις αγωνιστικές προκλήσεις της συνέχειας.

Ο Νίκος Καραγεωργίου χρησιμοποίησε στο πρώτο 35λεπτο τους: Τσέμα, Μπέρτο, Παπαδιώτη, Γούτα, Κάλβο, Τορομανίδη, Τσιάρα, Τριάδη, Νάκα, Ράνο και Μπαρέττα ενώ στο β’ 35λεπτο έπαιξαν και οι Κούτεβ, Ζαρόπουλος, Τσαμούρης, Παπαδημητρίου.

Ο Νίκος Κεχαγιάς ξεκίνησε με τους: Ζλατίνη, Χατζητερζόγλου, Κολλαρά, Λάσπατζη, Παρασκευά, Καρυπιάδη, Κούτρα, Πασχαλάκη, Ορφανίδη Λ., Φασίδη, Ορφανίδη Π. και κατά την εξέλιξη του αγώνα χρησιμοποιήθηκαν και οι Δεμένικος, Ζάχος, Μήττας, Δόντσος, Κεχαγιάς, Ντούφας, Ψύρρας, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Προύντζος, Βαλαβανόπουλος και Γούλας.