Χάλασε η μεταγραφή του Όμο στον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Σουλεϊμάν Ακίμ Ομο επρόκειτο να αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι στο ρόστερ του Πανθρακικού, αλλά αυτό σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν πρόκειται να συμβεί. 

Ο γνώριμος στον Άκη Μάντζιο Νιγηριανό αμυντικός μέσος ανέβηκε την Τρίτη στην Κομοτηνή και βρισκόταν μια ανάσα από την υπογραφή στην ομάδα της Θράκης, ωστόσο αυτό δεν έγινε.

Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, είναι το γεγονός ότι απέτυχε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Για τον ίδιο λόγο πριν δυο μήνες δεν είχε πάει στην Ομόνοια, όπως είχε επισημάνει το ThrakiSportS, αποκαλύπτοντας το θέμα με το ενδιαφέρον του Πανθρακικού για τον Όμο.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Σουλεϊμάν Όμο έμεινε με το… στυλό στο χέρι. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του Αιγάλεω αποχώρησε μάλλον απογοητευμένος από την Κομοτηνή και συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Πάντως, από τον Πανθρακικό δεν αναμένεται να υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση για το θέμα, καθώς άλλωστε επισήμως η ομάδα με δελτίο Τύπου ουδέποτε επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον Όμο…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here