Ανακοίνωση – γρίφος: Tα γυρίζει η ΕΣΑΠ για ΑΕΚ; Αναμονή για Ορεστιάδα και Ερμογένη Ξάνθης…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–   Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΑΠ σχετικά με τις υποψηφιότητες στο νέο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ για να καλύψουν τη θέση της ΑΕΚ.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μετά το άδειασμα της περασμένης εβδομάδας, τώρα η ΕΣΑΠ εμφανίζεται να στηρίζει την ΑΕΚ αναφέροντας πως δεν θα γίνει το παραμικρό εάν δεν στείλει η Ένωση την έγγραφη αποχώρηση από το πρωτάθλημα ενώ τονίζει επίσης πως η όποια απόφαση σε περίπτωση αντικατάστασης θα ληφθεί σε συνεννόηση με την ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για τις υποψηφιότητες ομάδων στο πρωτάθλημα Volley League ΟΠΑΠ 2013-14:

«Τις τελευταίες ημέρες η ΕΣΑΠ γίνεται αποδέκτης αιτήσεων γνωστών και «αγνώστων» ομάδων απ΄ όλες τις κατηγορίες του ανδρικού βόλεϊ που ζητούν πληροφορίες για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ OΠΑΠ 2013-14.

Η ΕΣΑΠ ξεκαθαρίζει προς όλους ότι θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις μετά από συνεννόηση με την ΕΟΠΕ και μόνο εφόσον η ΑΕΚ θα αποστείλει προς την ΕΣΑΠ εγγράφως την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα όπως δηλώθηκε από τον εκπρόσωπο της στο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ το Σάββατο 3 Αυγούστου».

Και εδώ έρχεται το ερώτημα προς την ΕΣΑΠ: Αν η ΑΕΚ ΔΕΝ στείλει και εγγράφως αυτά που είπε κατά το τελευταίο Δ.Σ τι θα γίνει;;; Γιατί μετά θα αρχίζουν τα ερωτήματα να είναι περισσότερα και σημαντικότερα…

Την ίδια ώρα η Ορεστιάδα είναι στο… περίμενε, όπως και μισή ντουζίνα άλλες ομάδες που έχουν αρχίσει δειλά – δειλά να εκδηλώνουν πρόθεση αντικατάστασης της ΑΕΚ, ενώ σε αναβρασμό βρίσκονται και στην Ξάνθη, μετά την αποκάλυψη του ThrakiSportS ότι σε περίπτωση ανόδου της Ορεστιάδας, τότε πιθανότατα να συμπαρασυρθεί και ο Ερμογένης για να καλύψει το κενό του ΑΟΟ στην Α2, δημιουργώντας έτσι διπλό καλό για το θρακιώτικο βόλεϊ με την συμμετοχή μιας ακόμα ομάδας της περιοχής σε εθνικά πρωταθλήματα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here