To Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου, η οποία συνεδρίασε στα γραφεία της με θέματα συζήτησης που αφορούν το τμήμα διαιτησίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14.

Οι αποφάσεις, που έλαβε είναι κατά σειρά οι εξής:
1) Καλεί όλα τα μέλη (Διαιτητές-Παρατηρητές-μη αξιολογημένους), οι οποίοι είναι εγγεγγραμένοι στα μητρώα της ΕΠΣ ΕΠΣ Έβρου και επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14 να προσκομίσουν τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά:
α) Αίτηση συμμετοχής (Προμήθεια από Γραμματεία ΕΠΣ Έβρου)
β) Ποινικό μητρώο
γ) Ιατρική υπεύθυνη δήλωση με αντίστοιχες γνωματεύσεις από καρδιολόγο ή παθολόγο και οφθαλμίατρο
δ) Διοριστήριο περιόδου 2013-14
2) Οι προθεσμίες κατάθεσης όλων των παραπάνω δικαιολογητικών ορίζονται από Πέμπτη 1/8/13 μέχρι και Παρασκευή 30/8/13 στην Γραμματεία της ΕΠΣ Έβρου καθημερινά στις ώρες λειτουργίας των γραφείων 9:00 έως 13:00 μ.μ.
3) Δικαιολογητικά που θα υποβληθούν πέραν της προκαθορισμένης ημερομηνίας δεν θα γίνονται αποδεκτά εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι και μετά από ενημέρωσή τους.
4) Έναρξης πρώτης ημέρας συγκέντρωσης για τη νέα χρονιά 2013-14 καθορίζεται η Δευτέρα 2/9/2013 και ώρα 17:00 στο Γήπεδο Φ. Κοσμάς στην Αλεξ.πολη ώστε να συμμετάσχουν όπως ορίζει ο νόμος πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου σε δοκιμαστικά τέστ FIFA με την παρουσία της Επιτροπής Διαιτησίας για την τελική κατάρτιση των πινάκων στην ανάλογη κατηγορία.
5) Θα ακολουθήσει συγκέντρωση σε χώρο ξενοδοχείο που θα σας ανακοινωθεί η ώρα των τέστ για να πραγματοποιηθούν γραπτές εξετάσεις και βίντεο τέστ για όλους τους διαιτητές (μη αξιολογημένους) έτσι ώστε σύμφωνα με το άρθρο 26 του Νέου Κανονισμού Διαιτησίας και βάση των αποτελεσμάτων επιτυχίας να προβεί η Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣ Έβρου στην αξιολόγηση και κατάταξη των διαιτητών στην ανάλογη κατηγορία.
6) Ενημερώνει όλα τα μέλη της ότι μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Έβρου η νέα αγωνιστική ποδοσφαιρική χρονιά 2013-14 θα ξεκινήσει:
Α) Για την Α’ κατηγορία Έβρου και έναρξη 1ης φάσης του Κυπέλλου το Σάββατο 21/9/2013,
Β) Για την Β’ κατηγορία Έβρου την Κυριακή 22/9/2013.