Ο τουρκικός Τύπος για την παρουσία του Εθνικού στην Αδριανούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Εκτενή αφιερώματα στις τοπικές εφημερίδες της Αδριανούπολης υπήρξαν με αφορμή την παρουσία του τμήματος στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην πόλη, για την διμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εκεί πριν μερικές εβδομάδες. Αναλυτικά, σε μετάγραφη, ένα από αυτά έχει ως εξής:

“Η  επιτροπή και οι αθλητές της ελληνικής ομάδας Εθνικός Στίβος  επισκέφθηκαν την Αδριανούπολη την Κυριακή. Μέλη  της επιτροπής και αθλητές διαφόρων ηλικιών επισκέφθηκαν την Αδριανούπολη με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών. Συνοδευόμενοι από τον  εκπρόσωπου του Ελληνικού Προξενείου, κ. Δ. Στώτη, οι καλεσμένοι επισκέφθηκαν το γήπεδο Σουκρού Πασά και το κέντρο πάλης  Αλιτσο.

Ο Αντιπρόεδρος   Αθλητισμού του Νομού  κ. Μεμντούχ Ορούς  έκανε ξενάγηση στα γήπεδα και ενημέρωσε για τις αθλητικές εξελίξεις στην Αδριανούπολη. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την κλειστή πισίνα του Φατήχ Σουλτάν Μεχμέτ.

Τα μέλη της επιτροπής  και οι αθλητές από την Ελλάδα επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Εκόλ, όπου και γευμάτισαν. Η επιτροπή ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείο για την προσφορά του στη ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών. Οι Έλληνες αθλητές και οι οικογένειες τους πήγαν βόλτα στην πόλη και με την ευκαιρία αυτή  έκαναν τα ψώνια τους.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here