Η έξοδος του Κομεσίδη με τον Μκρτσιάν στον… Μπακαλόγατο

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Χα! Όχι θα μου ξεφεύγανε! Τους τσάκωσα όμως και αυτούς!!! Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Δημήτρη Κομεσίδη και τον συνάδελφό του της Δόξας Δράμας και παλιότερα της Νίκης Βόλου Αντρέ Μκρτσιάν, οι οποίοι διασκέδασαν μαζί με την παρέα τους στον… Μπακαλόγατο.

Πριν αρχίσει ο Γιάννης ο Παπαδημητρίου να ψάχνει για τον δικό του τα τι και πώς, καθώς μαθαίνω ότι ως τεχνικός διευθυντής της Skoda είναι κομματάκι αυστηρός σε τέτοια ζητήματα (και καλά κάνει, αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε), να σπεύσω να πω πως δεν πρόκειται για νυχτοπερπάτημα.

Μια φυσιολογική ώρα, βραδάκι Σαββάτου, ήταν που βρέθηκαν έξω οι δύο παίκτες και σε ημέρα που ο Κομεσίδης είχε ρεπό από την Ξάνθη και δικαιολογημένα είχε πεταχτεί μέχρι την Αλεξανδρούπολη να δει την οικογένειά του και να βγει έξω με τους φίλους του. Και είναι προφανές νομίζω από την φωτογραφία ότι ένας από αυτούς είναι και ο Μκρτσιαν.

Βέβαια, το ξέρω, η εικόνα δεν είναι και ότι το καλύτερο… Αλλά τι να πώ για τον φωτογράφο; Μα καλέ μου άνθρωπε, είναι δυνατόν να τραβάς το κλικ έχοντας φάτσα απέναντί σου τζάμι; Θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι θα γίνει αντανάκλαση στο φλας και θα καταστραφεί εν μέρει η εικόνα που θέλεις να αιχμαλωτίσεις;

Τέλος πάντων! Η τεχνολογία κάνει θαύματα την σήμερον ημέρα, εγώ ευχαριστώ πολυ και αυτόν που είχε την έμπνευση να την βγάλει και την πηγή που μου την έστειλε και έτσι εγώ την κουτσομπολοδουλειά μου την έκανα. Αλλά νομίζω ότι ο δικός μας ο Μπάμπης ο Κυπριανίδης πρέπει να αρχίσει να παραδίδει ταχύρυθμα σεμινάρια φωτογραφίας σε όσους θέλουν να γίνουν συνεργάτες μας, ώστε να μας στέλνουν σωστές εικόνες από αθλητές και αθλήτριες που βρίσκουν, όπου τους βρίσκουν και όπως τους βρίσκουν…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here