Σπεύσατε! Οι νικητές του διαγωνισμού για τα διαρκείας Ξάνθης, Πανθρακικού και Εθνικού!!!

Η νέα αγωνιστική περίοδος αρχίζει και το ThrakiSportS ως γνωστόν προσφέρει στους αναγνώστες του εισιτήρια διαρκείας όλων των μεγάλων ομάδων της Θράκης και μάλιστα στις vip θέσεις. Για να κερδίσετε, οφείλατε απλά να κάνετε δύο πολύ απλά βήματα.

Πρώτον, να κάνετε LIKE στην σελίδα του ThrakiSportS στο FACEBOOK.  Δεύτερον, εφόσον φυσικά έχετε σπεύσει να κάνετε like, οφείλατε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr με την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ”. Εκεί μας αναφέρατε όνομα, επίθετο, αριθμό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας (κατά προτίμηση κινητό) καθώς και απαραίτητα την ομάδα για την οποία θέλετε να κερδίσετε εισιτήριο διαρκείας, δηλαδή SKODA ΞΑΝΘΗ ή ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ή ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Περίπου 20 μέρες κράτησε ο διαγωνισμός, μέχρι και τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης οπότε και ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές. Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η συμμετοχή σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Συνολικά 126 e-mails έφτασαν στην ηλεκτρονική θυρίδα του ThrakiSportS με συμμετοχές για τον διαγωνισμό. Από αυτές, οι 61 αφορούσαν την Skoda Ξάνθη, οι 49 τον Πανθρακικό και 16 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αφού λοιπόν ελέγξαμε αν όλες οι συμμετοχές πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές, ήρθε η ώρα να δοθούν να πρώτα τρία ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ενα της SKODA ΞΑΝΘΗ, ένα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ και ένα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Αλλά αποφασίσαμε, για να είμαστε και δίκαιοι και σωστοί, αντί τελικά για κλήρωση, να δοθούν ως εξής. Από τώρα (μεσάνυχτα Δευτέρας) όσοι από εσάς τους 126 μας στείλατε e-mail, θέλουμε να ΣΠΕΥΣΕΤΕ και να μας ξαναστείλετε. Απλά με το όνομά σας και το εισιτήριο της ομάδας που θέλετε να κερδίσετε το διαρκείας. Ο πρώτος που θα το κάνει αυτό (ή η πρώτη, γιατί είχαμε και γυναικείες συμμετοχές), πολύ απλά θα το κερδίσει!!! Θα δούμε ποιο θα είναι το πρώτο χρονικά e-mail που θα λάβουμε για κάθε εισιτήριο διαρκείας από αυτην την στιγμή και μετά και ο πιο γρήγορος κερδίζει (που για να είναι τέτοια ώρα στον υπολογιστή του και να διαβάζει ThrakiSportS, σημαίνει ότι είναι και πιστός μας αναγνώστης!).

Προσοχή όμως! Σε αυτή τη φάση λαμβάνουν μέρος μόνο όσοι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό, μην μπείτε καν στην διαδικασία να μας στείλετε e-mail στο thrakisports@yahoo.gr ΑΝ ΔΕΝ έχετε λάβει μέρος καθόλη την διάρκεια του Ιουλίου που έτρεξε. 

Αρα, εφόσον ήδη έχετε κάνει like και έχετε στείλει e-mail, πολύ απλά ΤΩΡΑ μας ξαναστέλνετε ένα με το ονοματεπώνυμο και το διαρκείας που θέλετε να κερδίσετε. Μόλις βρεθούν οι τρεις νικητές μεταξύ των 126 που έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε και για τα τρία διαρκείας, τότε θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα. Και αμέσως θα τρέξουμε τον επόμενο διαγωνισμό, στον οποίο όλοι όσοι έλαβαν μέρος σε αυτό, θα έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Υπομονή όμως λίγες ακόμα ώρες για αυτόν…