Οι Εβρίτες της Εθνικής Εφήβων βλέπουν το Σερβία – Τουρκία

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Ένα συγκλονιστικό -στην εξέλιξή του- αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βράδυ της Πέμπτης οι τέσσερις εβρίτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Εθνικής Παίδων που μετέχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων στο Κλάντοβο της Σερβίας. 

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Εθνικής μας με την Βουλγαρία, διεξήχθη η αναμέτρηση μεταξύ Σερβίας και Τουρκίας, με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν εξαιρετικό θέαμα και έτσι να ξεσηκώνουν τον κόσμο στις κερκίδες. 

Οι Σέρβοι ήταν θεαματικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, που κράτησε σχεδόν δυο ώρες, με τους Τούρκους από την άλλη να επικρατούν στο τάι – μπρέικ και να παίρνουν τη νίκη με 2-3 σετ. Οι Εθνικές Εφήβων της Σερβίας και της Τουρκίας πρόσφεραν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στους φίλους του βόλεϊ που βρέθηκαν στο γήπεδο. 

Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν τον αγώνα ήταν και η Εθνική Εφήβων με τους 4 Εβρίτες της, η οποία έφτασε από νωρίς εκεί και τελικά το… ξενύχτησε, αφού ο νικητήριος αγώνας της με την Βουλγαρία (0-3) ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.