Μπάνια στην Βαρκελώνη για Χρήστο Κατραντζή και Οδυσσέα Παπαδριέλλη!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Ότι στην Βαρκελώνη διεξάγεται αυτές τις μέρες το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου το ξέρετε. Ότι σε αυτό συμμετείχε και Θρακιώτης, ο Χρήστος Κατραντζής το ξέρετε επίσης. Ότι βρίσκεται όμως στην καταλανική πόλη και ο Οδυσσέας Παπαδριέλλης, γιος του αείμνηστου δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Παπαδριέλλη, το ξέρετε; Ε, μάθετέ το και με… ντοκουμέντα.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο facebook, που αποτελεί μεγάλη πηγή εύρεσης λαϊστάιλ ειδήσεων, σαν και αυτές που σας παραθέτει η Βερόνικα. Προφανώς οι δυο τους είναι φιλαράκια από τα χρόνια της Θράκης (πως λέμε του στρατού;). Δεν εξηγείται αλλιώς να βρέθηκαν στην Barcelona και να φωτογραφήθηκαν μαζί, όχι στην πισίνα αλλά στις διάσημες παραλίες της πόλης.

Ο Οδυσσέας τα τελευταία χρόνια μένει στο Μάντσεστερ (σπουδές γαρ). Τι ήταν λοιπόν να πεταχτεί μέχρι την Μπαρθελόνα να δει το φιλαράκι του; Μια-δυο ώρες πτήση, με φτηνές όμως αεροπορικές συνδέσεις. Δεδομένου λοιπόν ότι και ο κολυμβητής που εκπροσώπησε την Θράκη μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δεν είχε άλλες υποχρεώσεις, πήγαν για μπάνιο στην παραλία.

Και αφού δεν γινόταν να πάνε σε κανά ελληνικό νησί, καμιά Μύκονο, καμιά Πάρο, στην ανάγκη κανά Φανάρι ή έστω τίποτα Μάγγανα, καλή είναι και η Ελ Πομπλενου της Βαρκελώνης. Μεσόγειος τουλάχιστον είναι και εκεί. Αλλά ψιτ, παλικάρια; Μεταξύ μας, μην πείτε σε κανέναν ότι είστε Έλληνες και αφήσατε τις παραλίες μας για να πάτε σε ισπανικές, γιατί μέχρι να τους εξηγήσετε, ήδη θα σας έχουν στείλει σε… ψυχίατρο…

 

Upd:  Όπως ενημερωθήκαμε αρμοδίως από το ίδιο τον Οδυσσέα Παπαδριέλλη στο facebook (είπαμε, μεγάλη πηγή πλξροφόρησης), ο γιος του πρώην δημάρχου Κομοτηνής και ο Χρήστος Κατραντζής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρου Στίβου της Βαρκελώνης δεν είναι απλά φαλαράκια! Είναι πρώτα ξαξέρφια!!! Οπότε λογικό και επόμενο να σπεύσει στην Ισπανία ο Οδυσσέας από την Αγγλία, όπου βρίσκεται, για να βρεθεί κοντά στην μεγαλύτερη αθλητική στιγμή του….