Ο Θρακιώτης Γ. Στάνκογλου πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια των Novasports

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  O δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, που για όσους δεν το ξέρετε είναι βέρος Θρακιώτης καθώς κατάγεται από τον Έβρο και συγκεκριμένα από το Θούριο της Ορεστιάδας, γίνεται ο κεντρικός αφηγητής στη νέα καμπάνια των αθλητικών καναλιών της Nova. Φέτος, τα Novasports έχουν… τα πάντα όλα!

Λέει χαρακτηριστικά: “Μια στιγμή και όλα αλλάζουν. Αποτελέσματα! Συναισθήματα! Η διαφορά ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη θέση! Αλλά υπάρχει κάτι που δεν αλλάζει ποτέ! Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος. Κομμάτι της ιστορίας μας, της πόλης μας, της γειτονιάς που μεγαλώσαμε. Την επιλέγουμε από μικρά παιδιά, πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ. Είναι η ομάδα μας!”.

Ο δημοφιλής θρακιώτης ηθοποιός – και σούπερ τεκνό, δε νομίζω να αμφιβάλει κανείς; – είναι ο κεντρικός αφηγητής στη νέα καμπάνια των αθλητικών καναλιών της Nova, εισάγοντας το νέο τους σλόγκαν “Novasports. Όλα για την ομάδα σου!”.  Στόχος του νέου σλόγκαν είναι να προσεγγίσει με συναισθηματικό τρόπο τι σημαίνει ομάδα για τον Έλληνα φίλαθλο, ο οποίος, στη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα παρακολουθεί την ομάδα του, όπου και αν παίζει, μέσα από την οθόνη των αθλητικών καναλιών της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα.

 

Φέτος, τα Novasports έχουν… τα πάντα όλα! Super League, Basket League, Volley League, Champions League, Europa League, Euroleague! Με άλλα λόγια, όλα όσα δεν θέλεις να χάσεις θα είναι στα αθλητικά κανάλια της Nova και μάλιστα “με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα, αποκλειστικά και ζωντανά στα κανάλια Novasports”, όπως επισημαίνει και το σχετικό δελτίο Τύπου. Αλλά και να μην σας ενδιαφέρουν όλα αυτά, πώς μπορείτε να αντισταθείτε σε κάτι που λέει ο “δικός μας” Γιάννης Στάνκογλου; Εεεεε; Απολαύστε τον (και μεταξύ μας, τα καλύτερα έπονται)… 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/hsiwC7H6Bjs?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]