Όλα όσα έγιναν στην φιλική ισοπαλία του Πανθρακικού με την Βέροια

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Βαγγέλης Μαγκώνης

–  Iσόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Πανθρακικός στο πρώτο του εν Ελλάδι φιλικό με αντίπαλο την Βέροια. Η ομάδα της Κομοτηνής παρουσιάσε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, με κύριους εκφραστές τους Ζεκίνια και Πόποβιτς κατά κύριο λόγο, αλλά και τον νεαρό Καραγεωργίου να “οργώνει” την αριστερή πλευρά. 

Η Βέροια από την πλευρά της αναθάρρησε κυρίως στο δευτερο ημίχρονο,και με κορυφαίους τους Ντα Κόστα και Σεκόυντο, έφτασε στην ισοφάριση.

Η μακεδονική ομάδα ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο ματς, και μόλις στο 2ο λεπτό, ο Κουτσόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Σεκούντο. Η απάντηση του Πανθρακικού ήταν άμεση, με τον Πόποβιτς να σουτάρει,αλλά η μπάλα να περνάει λίγο άουτ, Στην επόμενη φάση ήταν η σειρά της Βέροιας να απειλήσει, όταν μετά απο φάουλ, η μπάλα κόντραρε,αλλά ο Μαντράγκοβιτς απο κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουτσόπουλο, ο οποίος για άλλη μια φορά, απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στην κόντρα, λίγο έλειψε η ομάδα της Κομοτηνής να ανοίξει το σκορ, αλλά το πλασέ του Πόποβιτς, δεν βρήκε στόχο.

Στα επόμενα λεπτά που μεσολάβησαν, είχαμε μια αμφισβητούμενη φάση για την Βέροια στο 23′ όπου ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπαργκάν από τον Λαδάκη. Στο 39′ είχαμε την καλύτερη φάση μέχρι τότε, με τον Πόποβιτς, να εκτελεί αριστοτεχνικά το φάουλ, αλλά η μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα όμως, μετά από σέντρα του Πόποβιτς από τα αριστερά, ο Ζεκίνια με πολύ όμορφο γυριστό σουτ, έγραψε το 1-0, που έμελλε να ναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές, και όπως ήταν λογικό, ο ρυθμός έπεσε. Η Βέροια το εκμεταλεύτηκε,και έτσι άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο.και έτσι κατάφερε να απειλήσει στο 50’και στο 55’με τους Τραπ και Ντα Κόστα αντίστοιχα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Στο 60′ όμως ήρθε η ισοφάριση. Κόρνερ του Ντα Κόστα, ο Μπάρμπας πετάγεται στο ύψος της μικρής περιοχής και ισοφαρίζει.Το μόνο αξιοσημείωτο που έγινε στα επόμενα λεπτά , ήταν η επανεμφάνιση του Ντενίζ Μπαικάρα μετά τον τραυματισμό του,στο 80′ στην θέση του Ντιόγκό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Koυτσόπουλος, Τζάνης, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ντιογκο, Ζεκίνια, Κάσες, Πόποβιτς, Καραγεωργίου, Μίκουλιτς, Ρομέου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σέρεμετ, Χρήστου, Καθάριος, Χασομέρης, Μπαικαρά, Ζδράβος, Μαμούτ. 
ΒΕΡΟΙΑ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Σεντεμέντες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης,Οστοιτς, Σεκούντο, Μπαργκάν, Μαντράκοβιτς, Τραπ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπεν, Μάνος, Τζημογιάννης, Ντα Κόστα, Πλαβούκος
 
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ