Κοντά στον Άρη ο Σιώπης με δανεισμό από τον Ολυμπιακό;

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Στα υπόψη του Άρη βρίσκεται ο 19χρονος εβρίτης παίκτης του Ολυμπιακού Μανώής Σιώπης, που παίζει και δεξί μπακ και ακολούθησε την αποστολή των πρωταθλητών στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Ο Μίτσελ αποφάσισε ωστόσο να μην πάρει τον Σιώπη στη Γερμανία για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζει για την πρώτη ομάδα. Αντιθέτως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εισηγήθηκε τον δανεισμό του.

Το γεγονός προσπαθεί να εκμεταλλευθεί ο Άρης, που είναι γνωστό ότι έχει τις κεραίες του ανοικτές για τους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ και θα μπορούσαν να προσφέρουν λύσεις σε θέσεις που… πονάει η ομάδα, στις ηλικίες κάτω των 24 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη που αναμεταδίδονται σε οπαδικά site της πόλης, μια από τις περιπτώσεις που κοιτάζει ο Αρη είναι του Μανώλη Σιώπη που παίζει με την ίδια άνεση αμυντικό χαφ αλλά και δεξί μπακ, θέση που ενδιαφέρει τον Αρη. Άλλωστε, στη θέση αυτή τον χρησιμοποίησε και ο Μίτσελ στο Ζέεφελντ στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και μάλιστα είχε πάει αρκετά καλά.

Ο Ισπανός όμως δεν θα τον πάρει μαζί του στη Γερμανία στο δεύτερο στάδιο, και άναψε το πράσινο φως για να παραχωρηθεί δανεικός είτε να επιστρέψει στην Κ20 και να αγωνιστεί ξανά στη Next Generation, το Τσάμπιονς Λιγκ των μικρών δηλαδή, όπου πέρσι έκανε φοβερή σεζόν και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Σιώπης προτιμά σαφώς τον δανεισμό από την επιστροφή του στη 2η ομάδα και δεν θα έβλεπε με κακό μάτι ένα δανεισμό του Αρη. Όπως υπενθυμίζουν τα οπαδικά sitesτου Άρη, ο Σιώπης κατάγεται από το Τυχερό Έβρου και είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες…