Οι πρώτες δηλώσεις Μάνταλου μετά την μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  “Ήταν όνειρο ζωής αυτό που έγινε. Είμαι ευτυχισμένος. Ευχαριστώ από την ψυχή μου όλους όσους συνετέλεσαν ώστε να γίνει αυτό. Αυτή τη χρονιά θα τα δώσω όλα για την ομάδα που με ανέδειξε και που στάθηκε δίπλα μου σαν οικογένειά μου”.

Με αυτά τα λόγια στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης ο Πέτρος Μάνταλος σχολίασε την μεταγραφή – βόμβα που ανακοινώθηκε στην ΑΕΚ, η οποία όμως θα ενεργοποιηθεί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Νωρίτερα, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής από την ΑΕΚ, ο Πέτρος Μάνταλος είχε μιλήσει στο SentraGoal και αποκάλυψε τι ακριβώς έχει ειπωθεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ του ίδιου και της Skoda, ενώ κατέστησε σαφές πως δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί στην Αθήνα για να μιλήσει με ανθρώπους της «Ενωσης».

«Το πρωί μίλησα με ανθρώπους της Ξάνθης και με ρώτησαν, αν θέλω να πάω στην ΑΕΚ. Η απάντηση μου ήταν ότι είναι όνειρο ζωής για μένα η ΑΕΚ», επεσήμανε ο Μάνταλος και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά είμαι ενθουσιασμένος».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here