Ρώσικη τριπλέτα στον επαναληπτικό Λίνφιλντ – Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Από την Ρωσία είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του «Windsor Park» την Πέμτπη (25/7) στις 21:45 ανάμεσα στην Λίνφιλντ και την Skoda Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν από την UEFA οι διαιτητές που ορίστηκαν στις ρεβάνς των αγώνων του δεύτερου γύρου του Europa League και έτσι μάθαμε ότι στην αναμέτρησης της Ξάνθης στην Βόρεια Ιρλανδία ορίστηκε τριπλέτα από την Ρωσία.

Πιο συγκεκριμένα διαιτητής ορίστηκε ο 34χρονος Αλεξέι  Έσκοφ, που είναι διεθνής από το 2011. Θα μας επιτρέψετε να χαρακτηρίσουμε τον ορισμό του Έσκοφ εξαιρετικό για την Ξάνθη, μια και μιλάμε για έναν διαιτητή με εξαιρετική έφεση στης κίτρινες που αν σκεφτεί κανείς και τον τρόπο παιχνιδιού των Βρετανών, ενδεχομένως να «ευνοηθεί» η Ξάνθη από την «ευαισθησία’ του Ρώσου. Την περσινή χρονιά είχε σε συνολικά 26 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις τιμωρήσει με κίτρινες  109 φορές, και 10 με αποβολή.    

Βοηθοί του Έσκοφ ορίστηκαν οι επίσης Ρώσοι Ντιμίτρι Μοσιάκιν και Αλεξέι Καρλάμοφ. Ο Μοσιάκιν είναι διεθνής επίσης από το 2011 με ασυνεχής ορισμούς ιδιαίτερα σε παιχνίδια Εθνικών ομάδων. Ενώ από την άλλη ο Καρλάμοφ  είναι ο πιο «καινούργιος» από τους τρείς ήταν βοηθός στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ρωσίας.

Από εκεί και πέρα τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Ρώσος Τιμούρ Αρσλανμπέκοφ, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ρουμάνος Πατρίσιου Αμπρουντάν. Τέλος παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Γερμανός Μάρκους Στένγκερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here