Με… προξενητή τον Τόρο κλείστηκε το φιλικό της Ρόμα στο Χαριλάου!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είχε μεταφέρει το ThrakiSportS και έτσι ανακοινώθηκε για την προσεχή Παρασκευή ένα σπουδαίο φιλικό που έκλεισε ο Άρης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Οι “κίτρινοι” θα αντιμετωπίσουν τη Ρόμα του Βασίλη Τοροσίδη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Βέβαια, γεγονός είναι ότι υπάρχει εντονότατη φημολογία για το μέλλον του Ξανθιώτη στην ιταλική ομάδα, αλλά την Τετάρτη αγωνίστηκε ως βασικός στο τελευταίο φιλικό της Ρόμα. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, με δική του παρέμβαση στους ιθύνοντες της Ιταλικής ομάδας ο “Τόρο” συνέβαλε στα μέγιστα να αγωνιστούν οι Ρωμαίοι  με τον Αρη αφού και η ομάδα του χωριού του οπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και ανδρώθηκε, στον Πετεινό, έχει ονομασθεί Αρης και πρωταγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης. 

Ο Άρης απάντησε θετικά στην πρόταση της ιταλικής ομάδας για διεξαγωγή φιλικού στο Κλεάνθης Βικελίδης. Και αυτό διότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης υπολογίζει ότι από αυτή την αναμέτρηση, θα μπει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου κάτι που είχε γίνει στο παρελθόν στα φιλικά με Πενιαρόλ και Μπόκα Τζούνιορς. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ Αρης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή ενός ακόμη σπουδαίου φιλικού στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 21:00 η ομάδα μας θα υποδεχτεί την Ρόμα, μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Να θυμίσουμε ότι ο ΑΡΗΣ αντιμετώπισε την Ρόμα και το περασμένο καλοκαίρι σε αντίστοιχο παιχνίδι προετοιμασίας, που είχε γίνει στην ιταλική πρωτεύουσα.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες της σπουδαίας φιλικής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης»