Επιτυχίες του Θράκα Ιππέα στους Δρόμους του Κρασιού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Αθλητικού Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής “Θράκα Ιππέα” στο 3ο κύπελλο με την επωνυμία «Δρόμοι του Κρασιού Β.Ε.» που έγινε στην Δράμα την Κυριακή (14/7). 

Η διαδρομή ήταν μήκους 75 χλμ με εκκίνηση και τερματισμό την Δράμα. Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα λόγω των υψομετρικών (πάνω από 1.100 μέτρα) καθώς επίσης και οι υψηλές θερμοκρασίες (34 βαθμοί κελσίου) έκαναν την συμμετοχή να είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Παρόλα ταύτα όλοι οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να τερματίσουν την διαδρομή.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται για την συμμετοχή του αθλητή Αθανάσιου Σκαπαριώτη που τερμάτισε στην γενική κατάταξη 13ος ενώ στην κατηγορία του 40-49 που είναι ίσως και η πιο απαιτητική έλαβε την 6η θέση. Ο ίδιος αθλητής χάρισε και την δεύτερη θέση στον αγώνα «Γύρος Χολομόντα» στην Χαλκιδική .

Επίσης ο αθλητής του Συλλόγου Γίαννης  Γιανελάκης κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία εφήβων αφήνοντας πολύ καλά σημάδια για το μέλλον την αθλητικής ποδηλασίας στην Κομοτηνή. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχαριστούν όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους στον αγώνα που παρά τις δύσκολες συνθήκες έκαναν περήφανο το σύλλογο και δίνουν δύναμη για την συνέχιση και την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην Κομοτηνή, όπως και τον Κομοτηναίο πρωταθλητή Χαρούν Μολλα που τερμάτισε 3ος στην γενική και 1ος στην κατηγορία ανδρών για την αμέριστη συμπαράσταση του στον σύλλογο.