Το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού στο Περιφερειακό Συμβούλιο του… κατακαλόκαιρου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Είναι δυνατόν μέσα στην… καρδιά του καλοκαιριού, στις 15 Ιουλίου,  να συζητά το Περιφερειακό Συμβούλιο για το μοναδικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης; Κι όμως; Η περίπτωσή του έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί στην συνεδρίαση της Δευτέρας, ακριβώς στην μέση του καλοκαιριού, ενάμισι μήνα μετά την ημερολογιακή έναρξή του και ενάμισι μήνα πριν την επίσημη λήξη του και την έλευση του φθινοπώρου.

Ανάμεσα στα 18 θέματα που υπάρχουν στην ημερήσια του διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, που συνεδριάζει την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013  στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο, 1ος όροφος, Λεωφόρος Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή) είναι και αυτό του Φαλακρού.

Συγκεκριμένα, νούμερο 5 στην ημερήσια διάταξη είναι η έγκριση διακήρυξης για την υλοποίηση της ενέργειας «Εκμίσθωση Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού και των σχετικών εγκαταστάσεων». Εισηγητής του συγκεκριμένου θέματος είναι ο αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Δράμας Ιωάννης Ξανθόπουλος.

Επίσης, πιο μετά, 17ο κατά σειρά, θα συζητηθει και το ζήτημα της πρότασης για τη μεταφορά υπαλλήλων του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στην ΠΑΜ-Θ με εισηγητή τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιωάννη Τελλίδη. Είναι προφανές ότι στην Περιφέρεια αποφάσισαν πριν πεινάσουν να μαγειρέψουν και για αυτό αποφάσισαν να ασχοληθούν με το Χιονοδρομικό Κέντρο μέσα στο κατακαλόκαιρο…