Χουμπ Στέφενς: Δεν ξέρω την Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ένα πρώτο σχόλιο για την κλήρωση του πρωταθλήματος που έφερε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την Ξάνθη στην πρεμιέρα έκανε ο τεχνικός του δικεφάλου Χουμπ Στέφενς.

Ο Ολλανδός τεχνικός με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, επισήμανε πως η κλήρωση δεν επιδέχεται σχολίων, ενώ επανέλαβε τον στόχο του ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Η αλήθεια είναι ότι την κλήρωση πάντα την αποδέχεσαι και δεν την σχολιάζεις ποτέ. Είναι σημαντικό για τους φιλάθλους μας, που νιώθω ότι περιμένουν με ενθουσιασμό τη νέα χρονιά που ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στην Τούμπα και θα δουν νωρίς-νωρίς για πρώτη φορά την ομάδα από κοντά σε επίσημο ματς.

Δεν ξέρω την Ξάνθη, όπως και τις περισσότερες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε να συλλέγουμε πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Το Πρωτάθλημα ξεκινάει σχετικά νωρίς και ίσως αυτό είναι καλό για τις ομάδες που έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αλλά αυτά είναι απλώς σενάρια. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και όταν έρθει η ώρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Στέφενς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here