Θρακιώτικη ενίσχυση για τον Νέστο Χρυσούπολης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Τις τρεις πρώτες της μεταγραφές ολοκλήρωσε η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, που απέκτησε τον Θωμα΄Τσέκο από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, όπως είχε αποκαλύψει ο ThrakiSportS, τον Γαβρίλο Καμπουρίδη από τον Άρη Πετεινού και τον Σωτήρη Ελευθεριάδη από τον Ηρακλή Νέου Ζυγού.

Πρόκειται για κινήσεις ενίσχυσης εν όψει της συμμετοχής της ομάδας της ΕΠΣ Καβαλάς στην Γ΄Εθνική.  Άλλωστε ο Ξανθιώτης προπονητής του Νέστου θέλει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας της Χρυσούπολης να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ.

Η ομάδα του Νέστου λοιπόν απέκτησε τον Θωμά Τσέκο που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με της εμφανίσεις του με την φανέλα του Ιάσμου, σε μια μεταγραφική κίνηση που σας έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το ThrakiSportS.

Η έτερη μεταγραφή του Νέστου είναι ο Σωτήρης Ελευθεριάδης που αποκτήθηκε από την ομάδα του Ηρακλή Νέου Ζυγού της Ξάνθης, με τον Ξανθιώτη μέσο να πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα και ήταν επιλογή του Ξανθιώτη τεχνικού που γνωρίζει της ικανότητες του Ελευθεριάδη. 

Στο Νέστο θα αγωνίζεται την φετινή χρονιά και ο ταλαντούχος Ξανθιώτης επιθετικός Γαβρίλος Καμπουρίδης που φέτος αγωνιζόταν με τα χρώματα του Άρη Πετεινού.

Τα «ψώνια» πάντως από την Θράκη δεν σταματούν εδώ για τον Νέστο που θα επιμείνει Θρακιώτικα!