Έναν γύρο απλήρωτοι οι διαιτητές!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Θέμα έχει δημιουργηθεί με τις οφειλές προς τους διαιτητές της Super League, έναν μήνα περίπου πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Οι “άρχοντες” των περσινών αναμετρήσεων παραμένουν απλήρωτοι για τους αγώνες ολόκληρου του δεύτερου γύρου αλλά και των play offs της αγωνιστικής περιόδου 2012-13. Οι οφειλές ανέρχονται περίπου στις 800.000 ευρώ αν υπολογίσει κανείς ότι οι διαιτητές αμείβονται συνολικά για κάθε ματς με το ποσό των 4.000 ευρώ.

Οι “σφυρίχτρες” του ελληνικού πρωταθλήματος θεωρούν πως αυτή η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει και για τον λόγο αυτό απευθύνθηκαν στη διοργανώτρια αρχή, η οποία “πέταξε το μπαλάκι” στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τονίζοντας πως τα χρήματα έχουν δοθεί κανονικά σε αυτήν.

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία είχε δεσμευτεί στους διαιτητές πως θα εισπράξουν τα χρήματά τους στα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν ενόψει της νέας σεζόν, κάτι όμως που τελικά δεν συνέβη. Στη νέα υπόσχεσή της, η ΕΠΟ επισήμανε στους διαιτητές πως θα πληρωθούν λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, αλλά υπάρχει μεγάλυ δυσπιστία…