Σοκ στην Ξάνθη: 42χρονος στα Κιμμέρια σκότωσε τη μάνα του με καραμπίνα και παραδόθηκε!

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που ο 42χρονος Σ.Π., υπάλληλος της ΣΕΚΑΠ, από τα Κιμμέρια σκότωσε με την κυνηγετική καραμπίνα την 68χρονη μητέρα του. Μετά παραδόθηκε και ζητούσε από τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν!

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1.30 μ.μ. της Παρασκευής  όταν οι περίοικοι στην είσοδο του οικισμού των Κιμμερίων άκουσαν 2 με 3 πυροβολισμούς και έτρεξαν να δουν τι γίνεται. Κάποιοι νόμισαν ότι επρόκειτο για ληστεία αφού βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα μέσα σε λουτρό αίματος ενώ ο γιος της είχε ήδη φύγει για να παραδοθεί στην Αστυνομία, όπου ομολόγησε το φόνο και εμφανίστηκε μετανιωμένος, ζητώντας να σκοτώσουν και τον ίδιο.!

Επί τόπου έφτασαν η κόρη και οι υπόλοιποι συγγενείς της άτυχης γυναίκας που δεν μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους που ο 42χρονος, πατέρας ενός παιδιού,  έφτασε στο φόνο της μητέρας του. Πληροφορίες για ψυχολογικά προβλήματα του δράστη ή κληρονομικές διαφορές δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής από πολλές πλευρές. Άλλη πληροφορία πάντως αναφέρει ότι η άτυχη γυναίκα έπασχε από ανίατη ασθένεια, κάτι που επίσης δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά είναι γεγονός ότι ζητήματα υγείας απασχολούν για χρόνια την οικογένεια.

Το χωριό των Κιμμερίων, όπως και οι συγγενείς του θύματος έχουν συγκλονιστεί από το απροσδόκητο γεγονός και την ανθρωποκτονία της 68χρονης από το γιό της.  H Αστυνομία έχει αποκλείσει την κατοικία της οικογένειας και αναμένεται η έλευση ιατροδικαστή πριν μεταφερθεί το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο Νοσοκομείο.

 

Πηγή:  http://www.xanthipress.gr