Βάζει τσάρτερ η Ξάνθη για το Μπέλφαστ! Πώς θα μπείτε σε αυτό…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο αγώνας της Ιφ των Νησιών Φαρόε με την Λίνφιλντ έληξε με νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας με 0-2, κάτι που σημαίνει ότι η τελευταία με το ενάμισι πόδι έχει προκριθεί στην επόμενη φάση και θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη σε διπλά παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Δεδομένου λοιπόν ότι ουσιαστικά βγήκε ο αντίπαλος, η διοίκηση της Skoda έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και αποφάσισε να ταξιδέψει για την Βόρειο Ιρλανδία στο επαναληπτικό παιχνίδι με πτήση τσάρτερ. Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι στο αεροπλάνο της αποστολής θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν και φίλαθλοι της ομάδας σε προνομιακή τιμή, οι οποίοι με την συμμετοχή τους θα κερδίσουν και ξεχωριστά δώρα από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

Η αποστολή της Skoda Ξάνθη θα πετάξει για το Μπέλφαστ με πτήση charter που θα αναχωρήσει στις 24 Ιουλίου το πρωί και θα επιστρέψει στις 25 Ιουλίου μετά τον αγώνα. Η πτήση charter θα αναχωρήσει από την Καβάλα. Στην πτήση αυτή υπάρχουν 80 διαθέσιμες θέσεις που η Skoda Ξάνθη προτίθεται να τις διαθέσει προς όποιους φίλους της θέλουν να την ακολουθήσουν. Η τιμή κατ’ άτομο είναι 660 € και συμπεριλαμβάνει τα ακόλουθα:

  1. Αεροπορική μεταφορά Καβάλα – Μπέλφαστ, Μπέλφαστ – Καβάλα.
  2. Mεταφορικά από αεροδρόμιο προς ξενοδοχείο, από ξενοδοχείο προς γήπεδο, από γήπεδο προς αεροδρόμιο.
  3. Την διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων
  4. Το εισιτήριο του αγώνα
  5. Ένα συλλεκτικό Yearbook 2013-2014, ένα συλλεκτικό t-shirt για τις 4 χρονιές που βγήκε η ομάδα μας στο Europa Cup.
  6. Ένα εισιτήριο διαρκείας δωρεάν σε οποιαδήποτε Θύρα που θα επιλέξει ο φίλαθλος, πλην της Θύρας των επισήμων.

Η εγγραφή και η εξόφληση θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 17 Ιουλίου και ώρα 20:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ (τηλ: 2541024466, e-mail: office@skodaxanthifc.gr) και την κα. Χριστίνα Τσακούλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here