Ανακοινώθηκε η έλευση του Μουνάφο στον Αστέρα

Ανταπόκριση από την Τρίπολη: Θοδωρής Τσούτσος

–  Επιβεβαιώνοντας παλιότερο δημοσίευμα του ThrakiSportS, ανακοινώθηκε την Παρασκευή, παράλληλα με την πρώτη προπόνηση της ομάδας, η απόκτηση του Αργεντίνου Χουάν Μανουέλ Μουνάφο, το συμβόλαιο συνεργασίας του οποίου με τον Πανθρακικό είχε λήξει.

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του έμπειρου Αργεντινού, ο οποίος από το 2009 αγωνίζεται στην Ελλάδα, τόσο με την φανέλα του Πανθρακικού, όσο και πιο πριν του Πλατανιά Χανίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο Χόρτα, είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο ενισχύοντας την μεσαία γραμμή της ομάδας. Ο Μουνάφο γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1988 στην Αργεντινή και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Πλατένσε (ομάδα Β’ κατηγορίας).

Ο Μουνάφο γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στη χώρα μας από το 2009 έχοντας αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε 94 αγώνες με τη φανέλα του Πανθρακικού και του Πλατανιά σημειώνοντας δύο τέρματα».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης επισήμανε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα, σε μία ομάδα με πολλές φιλοδοξίες. Πιστεύω πώς και φέτος μπορεί να κάνει μία καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας, που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Εγώ είμαι αποφασισμένος να δώσω ότι καλύτερο μπορώ προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει».

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΝΑΦΟ