Aνοίγει και πάλι το Κολυμβητήριο Ξάνθης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης ώστε άμεσα, εντός των επομένων ημερών (για να μην πούμε… ωρών) να είναι έτοιμο να επαναλειτουργήσει και να δοθεί στους κατοίκους της Ξάνθης μετά από περίπου δυόμιση χρόνια!

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται ο εργασίες με τον αντιδήμαρχο σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη να ορίζει την επαναλειτουργία του από τις αρχές της άλλης εβδομάδας.

Να θυμίσουμε πως το Κολυμβητήριο είχε μείνει κλειστό για περίπου δυόμιση χρόνια λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων και των χρημάτων που χρειαζόταν για να συντηρηθεί.

Μάλιστα όπως έχει τονιστεί από τους αρμόδιους το Κολυμβητήριο θα χρησιμοποιείται δωρεάν από τους Ξανθιώτες μέχρι και τον Σεπτέμβριο, ενώ από εκεί και έπειτα θα υπάρχει μια μικρή συνδρομή ενώ στο οικονομικό κομμάτι αναμένεται να συνδράμουν και οι Κολυμβητικοί Σύλλογοι της πόλης.

Ήδη μάλιστα, με ανακοίνωσή του ο Κολυμβητικός Σύλλογος Ξάνθης (ΚΟΞ) ανακοίνωσε ότι ξεκινά και πάλι εγγραφές από το απόγευμα της Πέμπτης (27/6) ενόψει της επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου.