Όλα τα νέα των ακαδημιών και των μικρών ομάδων της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Για τις 11 Ιουλίου ορίστηκε η «πρώτη» για την ομάδα Νέων της Ξάνθης. Τις πρώτες μέρες φυσικά θα δοθεί μεγαλύτερη βάση στης εργομετρικές εξετάσεις (12-13/7), ώστε από την Δευτέρα 15 Ιουλίου η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το σπουδαίο τουρνουά του Λάουπχαϊμ (27-29/7). 

Να θυμίσουμε ότι όπως έχει επισημάνει το ThrakiSportS, η ομάδα της Ξάνθης στο τουρνουά της Γερμανίας θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο με της Φορτούνα Ντίσελντορφ και Νόριτς, ενώ στον άλλο όμιλο θα είναι οι ομάδες των Στουτγκάρδη, Άστον Βίλα και η τοπική Ολύμπια Λάουπχαϊμ.

Όσον αφορά τα μικρότερα τμήματα της Skoda Ξάνθη, να αναφέρουμε πως η «πρώτη» για την Κ17 έχει οριστεί για τις 22 Ιουλίου, με την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή να θέτει ως στόχο την συμμετοχή της και φέτος στην τελική φάση.

Τέλος, αναμένεται η τελική απόφαση της Superleague για το αν τελικά θα διεξαχθεί πρωτάθλημα Κ15, ώστε να καθοριστεί από τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής της ομάδας Περικλή Καλογιάννη η διαδικασία στελέχωσης της, με την Ξάνθη να είναι από τις ομάδες που βλέπουν με πολύ θετικό μάτι την διεξαγωγή αυτού του πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here