Κολακευτικό μήνυμα για τον Έβρο Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

– Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό αλλά και κολακευτικό για τον Έβρο Σουφλίου και το Εβρίτικο βόλει, δημοσιοποίησε ο γνωστός παράγοντας Λεωνίδας Καραίσκος.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος Μίνι Βόλεϊ και διάδοσης του αθλήματος σε όλες τις ηλικίες συγκινημένος αλλά και ικανοποιημένος από τα όσα έζησε το Σάββατο στο Παναθηναϊκό στάδιο από τα περίπου 800 παιδιά να παίζουν βόλεϊ από κάθε γωνιά της Ελλάδας έγραψε τα συναισθήματα του σε ένα σημείωμα από καρδιάς:

«Το Σάββατο 15 Ιουνίου, οι παρόντες στο Παναθηναϊκό Στάδιο ζήσαμε μια μαγική βραδιά. Η μοναδικότητα του Σταδίου εξασφαλίζει συγκίνηση ακόμα και όταν τα μάρμαρα είναι άδεια απο ψυχές. Πόσω μάλλον όταν η αρένα του γέμισε ασφυκτικά απο μικρά παιδάκια που επικοινώνησαν μεταξύ τους μέσω του αγαπημένου τους αθλήματος. «Volley» έγραψαν με τα σωματάκια τους δίπλα στη σφενδόνη! Το συναπάντημα τόσων παιδιών δημιούργησε έναν σπουδαίο πίνακα ζωγραφικής με σπάνια χρώματα. Η πινελιά που έκανε αυτόν τον πίνακα ανεκτίμητο ήταν η παρουσία του ιστορικού «Έβρου Σουφλίου».
Με απλό, κατανοητό τρόπο και με περίσσευμα ευγένειας και στυλ οι Εβρίτες έβαλαν τη σφραγίδα τους. Το βόλεϊ όχι μόνο ζει αλλά η καρδιά του χτυπά, χτυπά δυνατά. Χτυπά στον Έβρο και ακούει όλη η Ελλάδα. Χτυπά στο Σουφλί και την Ορεστιάδα και ξυπνά όλους τους υπόλοιπους για τις καθημερινές υπερβάσεις που καλούμαστε να κάνουμε. Χτυπά τόσο δυνατά που διαλύει κάθε αρνητική και μεμψίμοιρη σκέψη.

Ενήλικοι και ανήλικοι Σουφλιώτες γοήτευσαν τα πλήθη και έδωσαν απλόχερα δύναμη και αισιοδοξία. Τους ευχαριστούμε. Τους ευχαριστούμε για το ονειρεμένο σενάριο 27 μαθητών και λίγων αλλά σπουδαίων συνοδών να διασχίζουν μια Ελλάδα για να ζήσουν μια στιγμή. Φάρος φωτεινός. Δεν υπάρχουν λόγια. Σε ελάχιστη ανταπόδοση το χειροκρότημα και ο απόλυτος σεβασμός μας. Η γοητεία του Έβρου μας χάιδεψε τις αισθήσεις

Λεωνίδας Καραΐσκος”

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ