Παρουσιάστηκε! Και επίσημα Φενταγίν ο Δημ. Παπαδόπουλος!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Παρουσιάστηκε και επίσημα με την φανέλα του Ατρομήτου και κρατώντας ένα κασκόλ των “Φενταγίν” ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος σημείωσε 11 γκολ σε 25 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν στο οικονομικό και το συμβόλαιο που υπέργαψε ο 31χρονος πρώην άσος του Ακράτητου, της Μπέρνλι, του Παναθηναϊκού, της Λέτσε, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, της Θέλτα και του Λεβαδειακού θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2015, με άλλα λόγια είναι διετές.

Η περίπτωση του άλλοτε διεθνή επιθετικού δεν είναι “φρέσκια” για τον Ατρόμητο. Από τον Ιανουάριο του 2013 υπήρχε “φλερτ”, ωστόσο ο Πανθρακικός δεν ήθελε να αφήσει τον αρχισκόρερ του να αποχωρήσει, στην προσπάθεια που έκανε για παραμονή στην κατηγορία. Εν τέλει, στο τέλος της σεζόν ο παίκτης γνωστοποίησε την απόφαση να μην ανανεώσει με την ομάδα της Κομοτηνής και να επιστρέψει στην Αθήνα όπως επιθυμούσε.

“Ήρθα για να κάνουμε όλοι μαζί τον Ατρόμητο ακόμη μεγαλύτερο. Ο Ατρόμητος έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, είναι ομάδα με υψηλούς στόχους και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να αποδεχθώ την πρότασή του γιατί ως παίκτης και ως άνθρωπος έχω κίνητρα και βάζω στόχους. Στα πλέι οφ όλοι είδαμε ότι έφθασε στο μάξιμουμ και εύχομαι την επόμενη χρονιά να κάνουμε το κάτι παραπάνω που η ομάδα δεν πέτυχε φέτος για ένα γκολ. Είναι δύσκολο αλλά στα πλέι οφ μπορούν να γίνουν όλα”, είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Δ. Παπαδόπουλος.

Ακόμα τόνισε: “Ο Ατρόμητος έχει πάρει το καλό εισιτήριο στο Europa League και με μια καλή κλήρωση νομίζω ότι μπορούμε να μπούμε στους ομίλους και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να είναι κοντά στην ομάδα όπως στα τελευταία παιχνίδια για να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ένα ακόμη επίπεδο”.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει τα εξής:   “Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο διεθνής επιθετικός θα φορέσει το ένδοξο ‘αστέρι’ για τα επόμενα δύο χρόνια”.