Ένας Εβρίτης πρωταθλητής Ευρώπης!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης βόλει στην κατηγορία των μικρών κρατών πανηγύρισε ένας Εβρίτης προπονητής. Ο Κώστας Δεληκώστας πρόσφερε μια ακόμη διάκριση στην Εθνική Κύπρου, της οποίας τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής.

Η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Ανδρών της Κύπρου μετά από σπουδαία εμφάνιση νίκησε με 3-0 σετ (25-18, 25-17, 25-23) το Λουξεμβούργο και αναδείχθηκε πανηγυρικά πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία των μικρών κρατών. Οι παίκτες του Δεληκώστα πανηγύρισαν  τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στα μικρά κράτη αλλά και ταυτόχρονα την μεγάλη πρόκριση της σε όμιλο της τρίτης φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου, μιλούν με κολακευτικά λόγια για τον προπονητή από το Σουφλί ο – οποίος θήτευσε για τρία χρόνια στο Εθνικό Αλεξανδρούπολης. «Αυτή η επιτυχία είχε μεγάλη αξία για την Κύπρο αφού επιτέλους η Εθνική μας Ομάδα η οποία αξίζει να σημειωθεί παίζει το καλύτερο βόλεϊ της ιστορίας της χάρις στην επίμονη και αδιάκοπη δουλειά που κάνει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Δεληκώστας, θα κληθεί να παίξει για πρώτη φορά σε όμιλο του τρίτου γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος τον ερχόμενο Ιανουάριο» σημειώνεται χαρακτηριστικά