Photos: Δείτε τον Πύρρο Δήμα να… ψηφίζει στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Εσωκομματικές εκλογές σήμερα στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέων τοπικών οργάνων και ο ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Πύρρος Δήμας ψήφισε στην Ξάνθη, μιας και βρέθηκε στην Θράκη.

Ο Πύρρος Δήμας προσήλθε στο ξενοδοχείο Δημόκριτος λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι, προερχόμενος από την Κομοτηνή, όπου είχε παραβρεθεί στην ημερίδα για το ντόπινγκ, συνοδευόμενος από τον τοπικό βουλευτή Ξάνθης Δημήτρη Σαλτούρο.

Λίγο πριν προσέλθει να ψηφίσει, δήλωσε ότι αισθάνεται αρκετά χαρούμενος που ψηφίζει στην Ξάνθη και στηρίζει την προσπάθεια της νέας Νομαρχιακής. Δεν αρκέστηκε όμως μόνο να ψηφίσει, αλλά παρέμεινε για ώρα μαζί με τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, καθώς πρόλαβε και έκανεαρκετούς φίλους και γνωστούς στην Ξάνθη.

Άλλωστε στις δηλώσεις του ο Πύρρος Δήμας σημείωσε ότι αυτή τη φορά είχε το χρόνο να δει για καλά την Ξάνθη και να την εκτιμήσει υποσχόμενος σύντομα να τον δούμε στην Ξάνθη μαζί με την οικογένειά του και ευχαρίστησε το Δημήτρη Σαλτούρο για τη φιλοξενία!

Όπως εκμυστηρεύθηκε στο xanthipress, δύο σταυρούς έβαλε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο της Νομαρχιακής αλλά τα ονόματα δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα. Έφυγε το βράδυ της Κυριακής και παρότι, χαρακτήρισε εξαντλητικό το διήμερο, είπε ότι αντέχει και ότι του άρεσε η όλη παραμονή.

Aπό την πλευρά του ο Δημήτρης Σαλτούρος, που διεξήγαγε μαζί με τον Πύρρο Δήμα, μια περιοδεία για  να ενισχύσει τη συμμετοχή των μελών του κόμματος στις εκλογές, δήλωσε αρκετά χαρούμενος για την παρουσία του ενώ πρόσθεσε ότι όσοι τον γνώρισαν από κοντά αυτές τις τρεις μέρες είχαν την ευκαιρία να αντιληφθούν πόσο πολιτικά σκέφτεται και ενεργεί ο γνωστός πρωταθλητής.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Πύρρου Δήμα στην Ξάνθη, όπως τις δημοσίευσε το xanthipress…