Αναχωρεί για Βίλνιους η Εθνική (και το ThrakiSportS είναι μαζί…)

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Πετάει για το Βίλνιους της Λιθουανίας η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών για το κρίσιμο παιχνίδι με την Λιθουανία το βράδυ της Παρασκευής και μαζί πετά και το ThrakiSportS για να καλύψε από κοντά ένα ακόμα σημαντικό ραντεβού του ελληνικού αθλητισμού.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” περίπου στις εννιά το πρωί, μια ώρα πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση για το Βίλνιους (η φωτογραφία είναι από το πρωινό καφεδάκι των διεθνών μαζί μας, στα καφέ του αεροδρομίου). Στην αποστολή φυσικά περιλαμβλανεται και ο ξανθιώτης αμυντικός της Ρόμας Βασίλης Τοροσίδης, που δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε και έχει τεθεί στην διάθεση του προπονητή Φερνάντο Σάντος. 

Από παράγοντες, βρίσκονται τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ. Για πρώτη φορά σε ταξίδι της Εθνικής απουσιάζει ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, καθώς θα συνοδεύσει την Εθνική Νέων στο Μουντιάλ της Τουρκίας στα τέλη του μήνα. Κανονικά βρίσκεται ωστόσο ο έτερος θρακιώτης του ΔΣ της ΕΠΟ, ο ξανθιώτης Γιώργος Γκιρτζίκης. Και φυσικά, κανονικά ακολουθεί την αποστολή και το ThrakiSportS, που με συνεχείς αναρτήσεις από το Βόλνιους θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις σε σχέση με την Εθνική Ομάδα…