Στην Κρήτη βρίσκεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης

 

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Επί κρητικού εδάφους βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος αναμένονταν το βράδυ θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Πλατανιά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Αλεξανδρουπολίτης τεχνικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «ερυθρόλευκους» για να αναλάβει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν, ωστόσο, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την τελική επαφή που αναμένονταν να έχει με τους ανθρώπους του συλλόγου, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση των δύο πλευρών είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει  στις 21:00 και θα συζητιούνταν  οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του, ενώ θα αποφασιστούν και οι επόμενες κινήσεις του Πλατανιά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιρού και θα γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός.

Σε αυτόν σχεδιασμό φαίνεται ότι συμπεριλαμβάνονται οι Κάλαϊτζιτς, Μαρτσάκης καιΛαμπάρθε, παίκτες που είχαν “κοπεί” από τον Αναστασιάδη. Ειδικά ο πρώτος, σχηματίζει τις περισσότερες πιθανότητες.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι το αργότερο την Τρίτη (28/5) αναμένεται να έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Πλλατανιάς, η πρόσληψψη του Μαρίνου Ουζουνίδη, ως νέου τεχνικού. Εκτός φυσικά και αν κάτι στραβώσει τη νύχτα, κάτι που δεν φαίνεται όμως πιθανό…