Στην Αθήνα ο Γιούρι Λοντίγκιν

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Στην Αθήνα θα βρεθεί εντός της ημέρας ο τερματοφύλακας της Skoda Ξάνθη Γιούρι Λοντίγκιν, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με την Εθνική Ομάδα για την καλύτερη προετοιμασία ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Λιθουανία στο Βίλνιους στις 7 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με ενημέρωση που έκανε προς τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους η ΕΠΟ, διευκρινίζει ότι η κλήση για συμμετοχή σε αυτές τις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας δεν σημαίνει απαραίτητα και συμμετοχή στην αποστολή της Εθνικής στην Λιθουανία. Η αποστολή θα ανακοινωθεί την άλλη Παρασκευή από τον ίδιο τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος.

Σήμερα Τρίτη 21/5/2013 πάντως γεγονός είναι ότι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών θα αρχίσουν καθημερινές προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας τους για τον αγώνα εναντίον της Λιθουανίας (7/6/2013, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου). Στις προπονήσεις αυτές θα συμμετάσχουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Καρνέζης, Μανιάτης, Μήτρογλου, Σηφάκης και Λοντίγκιν. Τμηματικά θα ενσωματωθούν στο γκρουπ οι Χολέμπας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας, Καραγκούνης, Νίνης, Παπασταθόπουλος, Σαμαράς, Τοροσίδης, Ταχτσίδης, Φορτούνης.

Διευκρινίζεται ότι η συμμετοχή των παικτών στην προετοιμασία δεν ισοδυναμεί με κλήση τους στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με την Λιθουανία. Η αποστολή θα ανακοινωθεί από τον κ. Σάντος την Παρασκευή 31/5/2013 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (ύστερα από φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί επί τόπου με την Εθνική Ομάδα U-20) και θα συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο “Σουίτες Βουλιαγμένης” στις 3/6.