Εχει πρόβλημα με την άδεια ο Πανθρακικός και δεν ανακοινώνει τις ανανεώσεις;

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Προβληματισμό προκαλεί σε φιλάθλους στην Κομοτηνή το γεγονός ότι επισήμως η ΠΑΕ Πανθρακικός δεν έχει ανακονώσει οτιδήποτε σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντενίζ Μαϊκαρά και τον Δημήτρη Κουτσόπουλο, για τις οποίες έχουν υπάρξει οι σχετικές διαρροές για θετική κατάληξη, για τις οποίες σας έχει ενημερώσει το ThrakiSportS. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια ότι η κίνηση αυτή έχει να κάνει με… αναμονή για την περίφημη αδειοδότηση και τελικά κρύβει ανησυχία για το αν αυτή θα δοθεί, παρά τις διαβεβαιώσεις που δινουν οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας της Κομοτηνής. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα που είχαν δει προ δύο εβδομάδων το φως της δημοσιότητας, ο Πανθρακικός δεν ελάμβανε την περίφημη άδεια, γεγονός που σε περίπτωση που συμβεί θα του στερήσει την δυνατότητα μεταγραφών με εξαίρεση μικρούς σε ηλικία έλληνες ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν δεν δοθεί άδεια στον Πανθρακικό, ως μεταγραφές θα λογίζονται και οι ανανεώσεις συμβολαίων. Κατά συνέπεια, στις συνολικά τέσσερις που θα έχει δικαίωμα να κάνει ο σύλλογος της Κομοτηνής, θα περιλαμβάνονται και αυτές του Κουτσόπουλου και του Μπαϊκαρά. Κάποιοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι η μη ανακοινώσεις από την πλευρά του Πανθρακικού έχουν να κάνουν με αυτό το ενδεχόμενο. Σύντομα άλλωστε θα ξέρουμε, αφού ο Πανθρακικός θα περιλαμβάνεται κατά πάσα πιθανότητα στο δεύτερο γκρουπ των ομάδων που θα εξεταστούν (την Τρίτη είχαμε τις πρώτες οκτώ και όλα δείχνουν ότι βγήκαν πέντε κόκκινες κάρτες).

Επισήμως ωστόσο τονίζεται ότι ο Πανθρακικός δεν θα έχει πρόβλημα με την άδεια, όπως είπαν άλλωστε οι παράγοντες του Πανθρακικού στο γεύμα που είχαν παραθέσει προ ημερών στους δημοσιογράφους, στο οποίο παρουσιάστηκε και ως προπονητής ο Άκης Μάντζιος. Δεν χρωστάνε σε ποδοσφαιριστές, δεν έχουν πρόβλημα ενημερότητας από την εφορία και διαρρέουν ότι υπάρχει διαθέσιμο το ποσό της εγγυητικής επιταγής που απαιτείται. Και σε απάντηση των όσων ακούγονται για τις μη ανακοινώσεις των ανανεώσεων, τονίζουν ότι τυπικά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών δεν έχουν λήξει, η μεταγραφική περίοδος δεν έχει αρχίσει και άρα δεν υπάρχει λόγος ανακοινώσεων…